tiistai 19. marraskuuta 2013

Putiikkipäivän naiset ja jotain uutta..

Eiliseen Putikkipäivään vielä lisäyksenä kuva meistä. Kuvasta kiitos Jennille! Muokkasin vähän kuvaa. Värit pois ja vähän pehmeyttä. Sellainen on olo täällä juuri nyt. Ei liikoja värejä. Ihan liian lyhyet yöunet monena yönä peräkkäin vaativat verojaan.. Mutta siis näihin naisiin. Suosittelen kurkistamaan ihan jokaisen blogiin! Niin erilaisia, mutta silti toisaalta hyvinkin samanlaisia..

Modernisti Kodikas- Kerttu
Talosanomat- Jenni
Kotipalapeli- Rilla
Valkoinen Soihtu- Viivi
Casa Volmari- Jen
Minishow- Melina
Sievin koti- Rouva S
Piipadoo- Paula ja Piia
Littlebigthings- LittleB

Siinä illalle lukemista.

Lopuksi pieni kurkistus remppaan. Jotain uutta kauan haaveilemaani sain seinälle. (Tällaisen kuvan laitoin Instagrammiin, jota siis pidän lähinnä itseäni ja muutamaa ystävää varten).
Palaan remppatunnelmiin ja parempiin kuviin joku toinen päivä. Tosin sen voin sanoa, että makuuhuone näyttää tällä hetkeltä silti, että sinne ei voi mennä kun vasta pimeän tullen. Sängystä on onneksi pieni kolo varattu nukkumiseen. Kuka sitten keksikin aikoinaan tapetit? Ihaniahan ne ovat, kunnes niistä haluat luopua. Ihan kamala homma. Mietittiinkin, että sisustusohjemissa aina jotenkin kummasti jätetään se kohta pois, kun tapetteja revitään. Meillä oli kyllä käytössä ihan konekin sitä varten, jota muuten suosittelen lämpimästi, mutta ei se silti helppoa ollut. No, muutama tasoitus ja ehkä sitten jo ensimmäistä kerrosta maalia saisi seinälle laittaa. Joku päivä sitten. Olohuone on jo valmis, jee!

Nyt kuppii kuumaa ja viltin alle.

Ruut


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. mä rakastan sitä! :) voin tietysti tehdä vaihtokauppaa, koska teilläkin olis aika monta juttua mitä mä haluan ;)

   Poista
 2. On se vaan ihana tuo string mustanakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin kyllä on, ihana! ihan kaikissa väreissä! :) oon niin onnellinen, että se tuli hankittua!

   Poista
 3. Vautsi, hieno String mustana♡ Voih, tsemppiä remppailuun! Lopputulos palkitsee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tyytyväinen olen :) Ja kiitos, tiedän, että lopputulos on sit just sellanen kun haluan, mutta tää välivaihe on aina se hankalin :)

   Poista