sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Työpöytä

Oma työpöytäni ei varsinaisesti ole mikään pöytä, missä mitään töitä tehtäisiin :) Siksi tämän voikin esitellä näin sunnuntaina..  Nykyisessä työssäni en kovin usein töitä kotiin tuo (toisin kuin opettaja-ruut silloin muutamia vuosia sitten). Tämän pöydän ääressä istun välillä koneella, välillä maalailen tai askartelen ja suurimmaksi osaksi en koko pöytää käytä ollenkaan. Tykkään siitä silti ja kai sitä jokaisessa kodissa joku pieni "työpöytä" pitää olla ;) Erityisesti silmääni miellyttää tuo musta Ikeasta ostettu jakkara, jonka kokoaminen oli muuten aika hankalaa. Tämä pöytäkin siis Ikeasta ja on muuten oikeasti sellainen vauvan hoitopöytä. Ostin pöydän aikoinani tähän asuntoon eteiseen ja sinne tarvitsin juuri tämän kokoisen pöydän, mutta siirsin sen sitten myöhemmin makuuhuoneeseen, kun tänne sain tilaa.

(Lopuksi vielä vinkki Ikeaan, jos ette omista mittanauhaa. Kun lähdimme tuota pöytää hakemaan pähkäilin täällä, että miten ihmeessä osaan ostaa juuri oikean mittaisen pöydän. No, mittasin välin käsin.. Vasemmasta kädestä toiseen tissiin on juuri sopiva pöytä. Ikeassa kierreltiin siskon ja hänen miehensä kanssa ja löysin tämän pöydän ja menin mittaamaan, kunnes tajusin, etten ollut muistanut pistää ylös, että kumpi tissi se oli :D Kyllä siinä kauan mietittiin, että uskallanko silti ostaa tämän pöydän. Nykyään omistan mittanauhan ja ihme kyllä, olen saanut toistekin siskosta ja hänen miehestään seuraa Ikeaan..)

Rauhallista sunnuntaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Hahaha sain hyvät naurut sun "tissi ongelmasta" :-D

  Kivalta se näyttää :-)

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja joo, kyllä se oli aika hauska tilanne silloinkin :)

  VastaaPoista
 3. Mistä nuo korvakorut on? Ihanat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. löysin kesällä yhdeltä pihakirppikseltä, jota piti vanha pariskunta :) ei siis ihan kovin arvokkaat, mutta ihastuin niihin kyllä heti!

   Poista