maanantai 4. marraskuuta 2013

värejä


Vähän väriä muuten niin mustiin asuihin tuovat kivasti värikkäät urheiluvaatteet! Paita ja pipo Ellokselta ja fleece H&M. Olen aiemminkin kertonut, että tykkään urheiluvaatteissa väreistä, vaikka muuten vaatteeni ovatkin aika värittömiä, samoin kuin kotinikin. Jossain siis pitää repäistä ja se on minulla tämä :)

Voi kun odotan jo tulevaa pientä remppaa. Tapetteja voisin alkaa joku päivä jo repimään, kun vaan jaksaisin. Maalit on hankittava ensi viikolla. Tänään kävin jo ostamassa uuden lampun makuuhuoneeseen ja String hylly saapuu joku päivä postista kotiin. On kyllä niin kiva päästä vähän laittamaan tätä kotia! Tätä kun ei alunperinkään kamalasti tullut rempattua, koska etsin jo ostaessa jotain sellaista asuntoa, joka olisi rempattu mieleisekseni.

Sellaista tänä maanantaina. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoilta näyttää nuo urheiluvaatteet! Tykkään! Niin, ja isot tsempitykset pikkuremppailuun! Kiva olisi nähdä sitten kuvia, kun remppa on ohi:)! Niin, makuuhuonetta ja olkkariako siis uudistatte?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja kyllä laittelen kuvia sitten kun vaan ehdin!! ensi viikonloppuna olisi tarkoitus vähän remppailla :) ja makuuhuonetta ja olkkaria, muita huoneita kun en edes omista :)

   Poista
 2. Minä taas täällä:) Minulla on sinulle haaste blogissani: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2013/11/haaste-paivan-kuulumiset-ja-muutakin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun jaksat käydä täällä ;) vaikka olenkin nyt taas joutunut olla paljon koneelta.. kiitos haasteesta, käynkin kurkkaamassa sitä heti :)

   Poista