tiistai 30. joulukuuta 2014

30.12




sekalaisia kuvia ja sitäkin sekavampaa tekstiä.. :)

Täällä on hankittu jo perunasalaatit ja nakit jääkaappiin huomista varten, ystävälleni. Itselleni on pala juustoa ja lasillinen viiniä ;) Eilen kierreltiin hieman alennusmyynneissä. Muutama kiva ja tarpeellinen juttu löytyi ja Sokoksen kosmetiikkaosostolla joululahjaksi saamani lahjakortti tuli nopeasti käytettyä ;) Hyvä päivä siis. Tosin aika mukavasti päivä loppuikin. Sain kylään yhden ystävän, johon olin tutustunut vuonna 2007. Silloin näimme semmoisen pienen 20 min pätkän ja sen jälkeen emme ole toisiamme tavanneet. Joskus se ystävyys vaan syntyy ihan heti ja toista ei unohda ei sitten millään. Pari tuntia jutellessa aika kului nopeasti ja uudet kahvit on sovittu jo alkuvuoteen. Ihania kohtaamisia nämä tällaiset. Päivän ainut miinuspuoli oli se, että unohdin syödä jotain muutakin kuin suklaata. Yöllä mietin, että miksi on niin nälkä ja muistin, että olin syönyt tänään vain yhden salaatin lounaalla De Cafessa ja pitkin iltaa vetelemäni joulusuklaat saivat olon yllättävän kylläiseksi. Kyllä se on nyt todettu, että suklaallakin pärjää yhden päivän.

Kuvat joululomalta, jolloin myös meikkailtiin ;) se kun on yllättävän rentouttavaa olemisen lisäksi.. Nyt onkin aika kaivaa ripsarit esiin ja etsiä farkut jalkaan. Aamu on mennyt aika hitaalla kaavalla, vaikka aamuinen herätys uutiseen, että ystäväni oli saanut pikkuisen tytön, oli kyllä aika ihana.

Nyt lukiessani tätä postausta mietin, että olikohan mulla oikeastaan edes mitään asiaa. Hyvää tiistaita sinne kumminkin. Lomalle ja töihin, missä ikinä olettekin.

Ruut


5 kommenttia:

  1. Ihana, tavallaan arkinen postaus :) Mutta kiva kuulla lomakuulumisia sieltä <3 Ja niin ihania nuo "sielunkumppanuudet", joskus sen vain natsaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset ystävät ja heidän kohtaamiset on kyllä jotain tosi hienoa!! Sitten sitä vaan ihmettelee, että miten on voinu mennä tällanenkin ihminen näin kauan ohi multa ;)

      Poista
  2. Hauska tuo eka kuva - ihan kuin meidän olkkarin pöytä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vanhempieni luota ja äiti sen joskus syksyllä teetti ja kaunis pöytä onkin!!

      Poista