torstai 14. toukokuuta 2015

1405


Mitenkäs siellä on tämä helatorstai vietetty? Täällä aika rauhallisissa merkeissä. Neljän tunnin yöunet alkavat hiljalleen tuntua tässä naisessa. Eilen vietettiin iltaa työkavereiden kanssa syömällä hyvin ja tanssimalla sitäkin paremmin. Ihan ensimmäistä kertaa kävin ravintola Haraldissa ja tykkäsin kovasti. Tervaporvarin merilohi ja Pikku Iidan pitajuusto maistuivat niin hyvältä! Aamuyöstä kävelin kotiin vesisateessa, tietenkin ilman sateenvarjoa. Hyvin piti nahkatakki sadetta kumminkin ;)

Nyt kolme elokuvaa ja muutamaa muuta ohjelmaa myöhemmin siirryin makuuhuoneesta tänne olohuoneen puolelle television eteen. Tällainen täydellinen kotipäivä tuntuu oikein mukavalta. Välillä on hyvä antaa ajatustenkin levätä ja miettiä omien juttujen sijaan sitä, mitä Derekille tapahtui tai kehen maajussien valinnat osuvat..

Mukavaa ja rauhallista helatorstain iltaa myös sinne teille <3

Ruut


2 kommenttia:

  1. Täällä on valmistauduttu huomisiin 3-v. synttäreihin. Yhden kakun olen jo pilannut. Me käymme Haraldissa silloin tällöin, tykkään paikan tunnelmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole jotenkin edes koko ravintolaa tajunnut. Huomannut kyllä, mutta sisällä en ole aiemmin mennyt. Nyt ehkä siihenkin tulee muutos. Toivottavasti synttärit sujuivat mukavasti ja kakkukin viimein onnistui ;)

      Poista