sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kuka täällä asuu?


Joku aika sitten sain nähdä yhden ystäväni pitkästä aikaa. Siitä oli monia vuosia, kun olimme olleet missään tekemisisssä keskenämme. Hän kertoi jännittäneensä ovatko vuodet muuttaneet minua ja olenko enää se sama Ruut, jonka hän aikoinaan tunsi.

Jännittyneenä odotin loppua tuolle keskustelulle. Olinko sittenkin muuttunut? Minä, joka mielestäni olen aina ollut aika samanlainen. Ehkä nykyään hieman väsyneempi versio itsestäni, mutta silti minä.  Varmasti vuodet ovat jotenkin minua muuttaneet ja ikä on tehnyt tehtävänsä, sitä en kiellä. Osa huonoja ja osa hyviä muutoksia. Lähipiiristä on ainakin välillä tullut palautetta, joka ei aina niin positiivista ole ;) No, useimmin se on kumminkin ihan hyvää..

Uudet tilanteet ja isot elämänmuutokset pakottavat miettimään, millainen minä olen?

Miten sitten saada sitä omaa persoonallisuutta omaan kotiin? Osittain mustavalkoiseen kotiin, jossa aika moni tavara löytyy muutaman muunkin bloggaajan kotoa. Ei ehkä kuulosta yhtään persoonalliselta. Ajattelen niin, että sisustuksessa persoonallisuutta tuovat esiin juuri ne pienet yksityiskohdat. Itselleen tärkeitä asioita ja esineitä. Täällä niitä voisivat olla piano, valokuvat rakkaista ihmisistä, pienet tekstitaulut tärkeillä teksteillä, kirjat kirjahyllyssä, lehtipinot ja vaikka esillä olevat pienet esineet tai laukut, takit ja kengät eteisessä. Jos ei oven nimestä ihan heti ehdi lukea kuka täällä asuu, niin viimeistään sisällä se selviää. 

Mukavaa sunnuntaita!Ruut,

joka on kuulemma edelleen se sama Ruut, mikä joskus aikoinaankin ;)
6 kommenttia:

 1. Oi, ihanasti kirjoitettu! <3 :) Kivaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Kiva on tavata ystävä,vaikka vuosien jälkeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Joidenkin kanssa sitä vaan yhteys säilyy ja se on ihanaa se!

   Poista
 3. Kyllä jokaisen koti on silti aina persoonallinen, vaikka olisi samoja esineitä :) Ainakin ihmiset viimeistään tekevät juuri sinun kodista ainutlaatuisen :)

  Kiva kun jätit kommenttia blogiini, löysin tänne sinun kivaan blogiin ja ehdottomasti tulin jäädäkseni <3
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät! :) Ja noinhan se menee. Tuskin sitä on olemassa yhtään ihan prikulleen samanlaista kotia ja hyvä niin ;)

   Poista