lauantai 2. toukokuuta 2015

Pieni sininen maljakko ja kevään kuulumisia
Huomenta ja mukavaa lauantaita. Ulkona sataa vettä ja oikeastaan se sopii minulle paremmin kuin hyvin. Ei ole kiirettä ulos ja voi rauhassa keskittyä kotihommiin tai vain vetää vilttiä korviin ja katsella Netflixiä yöpuvussa vaikka koko päivä ;)

Aika monessa blogissa on muisteltu mennyttä huhtikuuta ja aloin minäkin sitä miettimään. Olen kyllä onnellinen, että on tämä blogi, koska muuten luulisin, etten ole tehnyt oikeastaan mitään. Koko kevätlukukausi (opettaja minussa elää lukukausi kerrallaan ;) ) on ollut jotenkin niin samanlainen päivästä toiseen, ettei kuukausia oikein osaa toisistaan erottaa. On levätty, on itketty, naurettu, kyläilty, oltu yksin, käyty lukemattomia kertoja sairaalassa, leikitty, syöty, ulkoiltu, nukuttu, valvottu öitä, juhlittu, luettu, katsottu telkkaria ja vähän kuntoiltukin. Terveyden kannalta ollaan jo vähän viisaampia ja se toisaalta helpottaa, vaikka uutiset eivät hyviä olleetkaan. Suunnitelmat tulevaisuuden suhteen ovat kumminkin käynnistyneet ja niiden kanssa eletään nyt, mutta kyllä tämä vaan voimia vaatii. Yksin ei kumminkaan tarvitse jaksaa ja siinä onkin muistamista tällaiselle itsenäiselle naiselle ;) Onneksi minulla on hyviä muistuttajia ympärillä.

Kesä alkaa olla jo mielessä ja suunnitelmia on monenlaisia. On niitä häitä, polttareita, synttäreitä, retkiä eläinpihoihin, rantaleikkejä, aurinkoa, reissuja Suomessa jne. Tosin juuri nyt odotan ehkä eniten päiväkodin kevätjuhlaa. Haluan vielä kerran käydä työpaikalla ja nähdä ne omat pikkuiset.


Kuvassa kirpparilta löytynyt pieni sininen maljakko, jonka äitini minulle osti. Ihana on ja sopii hyvin vaaleanpunaisten kukkien kanssa. On muuten jotenkin ihanampi tulla kotiin, kun on kukkia kaikkialla.

Mukavaa alkanutta toukokuuta teille <3

Ruut

6 kommenttia:

 1. Mukavaa alkanutta toukokuuta myös sulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana maljakko! Sinulla on tulossa kiva kesä! Meilllä ei ole vielä paljon mitään suunnitelmia, kääk...Ihanaa päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä ne kesän suunnitelmatkin sieltä hiljalleen teilläkin syntyvät ja toisaalta kesä on mukavaa aikaa, vaikka ei olisi suunnitelmia ollenkaan! :)

   Poista
 3. Hyvää toukokuutta sinulle. Itsekin olen ope, niin tässä vaiheessa jo odottaa kesälomaa. Kiireisin aika on töissä edessä, ja osittain jo ollutkin. Kukkia on meillä usein myös, Lidl:sta saa kivoja kimppuja mukaan edukkaasti ja kestäviä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulussa opettajilla on tämä aika kyllä todella kiireistä, tsemppiä sinne!! Itse en ole tainnut vielä kertaakaan ostaa Lidl:sta kukkia, vaikka muuten lähes aina ruokakaupasta ne ostankin :)

   Poista