maanantai 18. toukokuuta 2015

Ihana Missoni ja viikonlopun kuulumiset


Voiko tyynyjä olla koskaan liikaa? Aiemmin sohvallani oli välillä jopa kymmenen tyynyä. Uusi sohvani on hieman pienempi, joten jouduin karsimaan tyynyjäkin. Osan laitoin myyntiin ja osaa pyörittelin makuuhuoneen ja olohuoneen välillä osaamatta päättää, mihin ne sijoittaisin. Tiedättekö sen hetken, kun siirtelee esineitä paikasta toiseen vain huomatakseen, että entinen oli sittenkin parempi?

Tyynyjen suhteen minulla on ollut pitkään aikaa haave kuvassa näkyvästä tyynystä, joka siskoni luota löytyy. Ihana Missonin siksaktyyny oranssina. Oranssi ei värinä ole oikeastaan yhtään mieluinen, mutta tuohon tyynyyn se jotenkin sopii!

...

Niin se vaan viikko vaihtui taas uuteen. Lauantain aamupäivän vietin Sepänaukiolla kirppishommissa. Suurimman osan mukaani ottamista tavaroista sain myytyä ja loput annoin eteenpäin. Taas sain muutaman itselleni tarpeettoman tavaran kotoa pois. Muuten viikonloppu kuluikin lähes kokonaan kotona oleillen. Vähän liikaa on tullut mentyä ja tehtyä kaikenlaista. Aika nopeasti sitä kaikkien menojen jälkeen saa muistutuksen siitä, että ei tässä ihan tavallisella lomalla oltukaan.. Tämä rauhallisempi elämä tuntuu vaan välillä niin kovin hankalalta.. 

Nyt kumminkin kohti uutta viikkoa ja uusia juttuja. Toivotaan, että tästä viikosta tulee mukava viikko.

Ruut
4 kommenttia:

 1. Minäkin juuri tänään kävin tyhjentämässä kirppispöytäni ja hain runsaat voittorahani kotiin ;)

  Sinulle on haaste blogissani http://www.maailmanparaspaikka.fi/2015/05/haaste-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin aletaan siis olla varsin varakkaita ;) Jee, haaste.. pitääkin käydä katsomassa :)

   Poista
 2. Onneksi tuo sohvatyyny-addikti on yleinen sairaus, en ole siis yksin :D Hyvin sopii tosiaan Missonin tyyny tuohon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältäkin löytyy ystäväpiiristä aika monta samanlaista ;) Niin kauan on hyvä, kun sohvalle vielä jotenkin mahtuu istumaan :)

   Poista