sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Mökkiranta
Tänään päästiin mökille pitkästä aikaa. Viimeksi siellä olin joskus talvella käynyt. Vesi oli noussut aika paljon ja A ihmetteli, että missä meidän laituri on. Ehkä sen joku päivä uskaltaa taas paikoilleen laittaa ja vielä menee hetki, että uimaan pääsee, mutta sitä täällä jo odotellaan kovasti!

En tiedä teistä, mutta itse voisin tuijotella vettä vaikka kuinka kauan. Jotain rauhoittavaa siinä vaan on. Luontokuvia vaan tänään, mutta tätä paikkaa oli ollut jo niin ikävä, että muutama kuva tuli otettua ;) 

Mukava päätös tälle viikolle.

Ruut

16 kommenttia:

 1. Ihania maisemia, niinkuin teidän mökkirantakuvia, ei väsy katsomaan. Ja luontokuvat ne ovatkin niitä parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkän talven jälkeen tämä näky oli kyllä jotenkin erityisen ihana :)

   Poista
 2. Mökillä oleminen on parasta<3 Ja totta, vesi/järvi on semmoinen, mitä voisi tuijotella ja kuunnella loputtomiin. Ihanat maisemat teidän mökillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Toivottavasti ehdin siellä mahdollisimman paljon tänä kesänä olemaan! Maisemat on kyllä kivat ja ranta aika ihana :)

   Poista
 3. Luontokuvat toimii aina! Kiva lisä sisustuskuvien sekaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, upeita maisemia! Mieli lepää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Maisemat on kyllä kivat ja itselleni tärkeät :)

   Poista
 5. Onpa ihanan kesäisiä kuvia! Voisin myös kattella vettä vaikka kuinka pitkään :) Kivaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa sinne! Välillä se aurinko onneksi sieltä paistelee ja tuntuu jo niin kesäiseltä :)

   Poista
 6. Voi kuinka mulla on ikävä Suomea. Juuri tuota maisemaa. Mä rakastan meidän mökkiä ja sitä tunnetta kun kellun siellä järven rannassa enkä kuule yhtään mitään. Ihanaa.

  Hassua et minäkin vielä kyselen että missä se laituri on... Jotenkin kaupunkilainen aina unohtaa sen hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä varmasti Suomessa sitä parasta ja mökkeily on jotenkin tosi ihanaa! Pääsetkö itse mökkeilemään tänne Suomeen nyt kesällä vai meneekö aika siellä?

   Poista
  2. Mökkeily on parasta ja yritän aina ihmisille selitellä että ei me suomalaiset käydä missään Espanjassa lomailemassa kun kesät ovat vaan niin ihania ihan Suomessa! Ei ne tajua sitä. Mut ne ei ookkaan nähny näitä maisemia mitä sä kuvasit.

   Tulen heinäkuussa vähän yli viikoksi ja heti mennään mökille, vähän sukuloimaan mutta suurimmaksi osaksi rentoutumista :-) Can't wait !

   Poista
  3. Ihana kuulla, että pääset sinäkin mökkeilemään!!! :) Se on kyllä niin totta, että ei sitä kesäisin tee edes mieli lähteä mihinkään, kukas täältä haluaisi poistua ;)

   Poista