perjantai 22. toukokuuta 2015

Haaste: Liebster Award.


Sain tällä viikolla haasteen Maailman paras paikka- blogin Jossulta (Minulla oli ilo hänet tavata silloin joku aika sitten Helsingissä. Tosin ihan heti en häntä tunnistanut, kun on tuolla blogin kuvassaaan aika hyvin naamioitunut ;) Käykää kukkaamassa Jossun blogia, ihanan pirteä nainen kyseessä! )

Kun ei päässä oikein mitään ihmeellistä pyöri, ovat tällaiset haasteet mukavaa vaihtelua. Kuvituksena muutama julkaisematta jäänyt sekalainen kuva (A, ystäväni koti ja illan herkkuja). A pyysi yksi päivä, että ottaisin hänestä kuvia ja piti oikein odottaa, että hän sai jalat ristiin ja oli valmis poseeraamaan :) Tämä viikko on kyllä ollut kummallinen. Itse kärsin ihan kamalasta väsymyksestä ja lähipiirissä sairastellaan. Enterorokkoa, joka on saanut lapset todella kipeiksi ja yhden aikuisenkin. Ei kiva tauti. Onneksi on ollut mukaviakin juttuja. Yksi ilta syötiin kakkuja ja juotiin kahvia serkkuni ja siskoni kanssa, yksi päivä ajelin tuonne vähän kauemmas ystäväni luo teelle ja pähkinöille ;) , eilen illalla nautittiin satamassa jätskit ja ihan vähän aikaa tarkeni laiturillakin istua ja on täällä kotonakin käynyt vieraita. Toimintaa ja kotona oleilua, molempia sopivasti.


Nyt siihen haasteeseen..

Jossun kysymykset:

1. Mistä blogisi nimi tulee?

Taisi olla ihan vain päähänpisto. Alunperin olisin halunnut jonkun saksankielisen nimen, koska saksa itselleni rakas kieli on. Kova into oli joskus blogi aloittaa ja nimi oli oltava. Ajattelin jo alusta saakka, että tämä blogi voisi olla itselleni mukavaa ajanvietettä ja kiva harrastus, joten siitä nimi. 

2. Paras stressinpoistokeinosi?

Niitä olisi kaivattu tänä vuonna muutaman kerran. Mukava seura, hyvä ruoka ja juoma auttavat kyllä kummasti. Metsä, järvi tai hevoset, siinä asioita joiden parissa mieli lepää. Hyvä musiikki, leffa tai kirja toimii myös.. Kyllähän näitä sittenkin löytyy ;)

3. Mistä unelmoit?

Just nyt varmasti mukavista kesäpäivistä, jolloin aurinko paistaa ja voi vaikka vaan istua koko päivän pihalla lukien kirjaa. Tulevaisuuden suhteen toki on paljon unelmia, mutta noista pienimmistä on hyvä lähteä liikkeelle. 
4. Mitä sitten, kun saavutat unelmasi?

Eli tässä taidettiinkin puhua niistä isommista? :) Ehkä se on kumminkin niin, että oli ne sitten isoja tai pieniä, niin niiden toteutuessa sitä on varmasti ihan mukava olo. Ei kai unelmien tarvitse loppua, vaikka osa toteutuisikin. 

5. Järki vai tunteet? 

Molemmat. Välillä täällä tunteillaan kovasti, mutta välillä järkeillään sitäkin enemmän ;) 

6. Puhe vai teko?

Teko.
7. Mistä huonekalusta/esineestä et luopuisi mistään hinnasta? 

Ihan kaikesta tavarasta kyllä pystyisin luopumaan ja joskus on ollu päiviä, että niistä tärkeistäkin on vaan luovuttava, jos tilanne niin vaatii.. 

8. Itse tehty vai ostettu? 

Molempia sopivasti. Ihan kaikkea en osaa itse tehdä, joten ostan mieluummin ja sit toisaalta taas joku ystävän tekemä juttu voi olla ihan hirveän arvokas.

9. Millä adjektiivilla paras ystäväsi kuvaisi sinua?

Sieltä tuleekin aina monenlaisia kutsumanimiä. Viimesimmät taisivat olla (tarkistin viestit) rakas ja kaunis, jotka onneks sieltä parhaimmasta päästä ;) 10. Heikkoutesi?

No ainakin kaikkia pieniä juttuja näperrellessä (askartelut ja käsityöt) hermot menee aika nopeasti ja en vaan jaksa sellaista. Terveisin entinen päiväkodin täti ;)

11. Vahvuutesi?

Oikeastaan melkein kaiken muun kanssa mun hermot kestääkin aika hyvin :) 

En aio haastaa ketään, koska en oikein tiedä onko muilla ihan niin paljon aikaa vastailla tällaisiin.

Mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!

Ruut


Tämän haasteen avulla pyrittiin saamaan näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville. Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.

2 kommenttia: