keskiviikko 20. toukokuuta 2015

muutama muisto Wienistä..Kuinka moni katsoi eilen Euroviisuja? Minun täytyy tunnustaa, että eilen illalla näin ensimmäistä kertaa Suomen edustajan ja heidän kappaleensa. Paljon olin heistä toki kuullut. Itse tykkään hieman erilaisesta musiikista, mutta asennetta bändiltä kyllä löytyi. Monet esitykset olivat mielestäni ihan hyviä ja aika vähän taisi olla sellaisia "viisumaisia" rallatuksia, mitä joskus aiempina vuosina on nähty. Tosin en ihan loppuun saakka jaksanut valvoa, joten huomio perustuu noihin alkupään esiintyjiin..

Mutta se Wien.. Olisin antanut melkein mitä vain, että voisin olla taas Wienissä ja jotenkin eilen harmitti todella paljon. Harmitus oli tosin jo aamulla poissa ja pientähän se vain olikin. No, välillä saa harmittaa :)

Onneksi on kuvat ja muistot ja niitä nyt taas teillekin halusin jakaa. Näen jo miten teidänkin suut kääntyy väkisinkin hymyyn ;)

Wienissähän paistaa aina aurinko.. 
Ihania rakennuksia kaikkialla.
Yksi parhaista muistoista on edelleen se kun pääsin katsomaan Espanjalaisen ratsastuskoulun esitystä aitiopaikalta. Sain sen lahjaksi. Siellä minä farkuissani ja hienot (wieniläis)rouvat turkeissaan istuttiin sulassa sovussa ;) 
Ne ihanat puistot. Aika monta kirjaa tuli luettua tuollakin penkillä. 
Koti ja ovi olivat hieman nykyisiä tyylikkäämpiä :)
Viiniä join Wienissä muutaman kerran, koska se maksoi vähemmän kuin kahvi. 
Ja ne kadut, musiikki, ihmiset.. 

Kivoja muistoja.

Tällaistä tänne tänään. Odottelen muuten tässä samalla mekkoani saapuvaksi. Tilattiin kaasojen kanssa mekot ja tänään saan omani kotiin. Vähän jännittää, että millainen sieltä tulee.

Mukavaa keskiviikkoa.

Ruut


7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Tuo puisto on niin kutsuva, kyllä tuolla kelpaisi käyskennellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun siellä onkin paljon noita ihania puistoja, mutta niin on onneksi täälläkin :) Harmittaa kun tuolla asuessa ei oikein kunnon kameraa ollut ja kuviakin tuli otettua todella vähän, mutta onneksi muutamia kivojakin olin osannut ottaa ;)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Tuo puisto on niin kutsuva, kyllä tuolla kelpaisi käyskennellä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :) Ja viisut meni kyllä ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän ne taitaa vasta viikonloppuna ne finaalijutut olla, mutta saa nähdä jaksanko edes valvoa kovin myöhään ja niitä katsoa :)

   Poista
 4. Kuvat nostattaa matkakuumetta! Pieni kaupunkiloma rakkaan kans kesällä ois kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin nostaa. Ei oikeastaan pitäis edes kiduttaa itseään niitä katsellen, kun ei nyt reissuun voi lähteä.. Mutta ihana niitä on silti vähän vilkaista ;)

   Poista