keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Olohuone 5/5
Vuorossa se viimeisin versio, joka on se kotona oikeasti esillä oleva. Kaikki kuvat siis siskoni kodista ja en voi kuin ihailla kaikkia näitä ihania pieniä tavaroita, mitä sieltä löytyykään (ja kyllä osa löytyy myös omasta kodistani, kun aikani niitä joskus ihailin ;) ) Aika monta kyselyä olen saanut myös seinästä ja siitä juttua joku toinen päivä. Näitä kuvia oli kyllä mukava ottaa ja erilaisia somistuksia niin kiva kokeilla. Toivottavasti myös te tykkäsitte. Itselleni mieluisimmat olivat 2 & 3.  Tässä viimeisessä uusia juttuja aiempiin verrattuna ovat oikeastaan vain itse maalattu iso taulu, paris- kuva jostain netistä tulostettuna ja kummituspuu ruukkuineen ja on tuolla vielä lyhdyn sisällä oleva marmorinen kynttilänjalka (kirpparilta) ja H&M kynttilä. Sisustuskuvien katselijat kun yleensä aika tarkkasilmäisiä ovat ;)

ja sitten behind the scenes..
Kuten alussa kerroin, tämä oli "leikki" mistä B nautti! Niin paljon tavaroita kaikkialla ja pienillä silmillään hän huomasi joukossa paljon ihania juttuja, joita ei ollut aiemmin saanut maistella. Tässä hommassa lapsikin viihtyy, ihan vaan vinkkinä, jos joku kaipailee jotain ideoita.. ;)


Nyt, oikein mukavaa keskiviikkoa. Ulkona sataa vettä ja itse olen tyytyväisenä sisällä. Muutama homma olisi koneella tehtävä ja sateinen iltapäivä on siihen juuri sopiva. Tämä viikko on mennyt eteenpäin taas todella hurjaa vauhtia!

Ruut4 kommenttia: