sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Olohuone 4/5Toivottavasti siellä on takana mukava vappu ja energiaa on kerätty talteen alkavaa viikkoa varten :)

Täällä on tämä päivä kulunut lähes kokonaan sohvalla. Pikkuisen reissun tein ystäväni kanssa kirpparille ja kauppaan ja hetken hengittelin ulkona raikasta ilmaa. Aamulla herätessäni ajattelin, että voisin pitkästä aikaa lukea kirjaa. Uusin Marian Keysin kirja on odotellut jo aika pitkään hyllyssä, mutta toistaiseksi olen aina iltaisin ollut niin väsynyt, että kirjoja on ollut turha availla. Tänään sitten vihdoin kirjan aloitin ja siinähän se päivä on kulunut. Hyvä kun maltoin nytkään konetta aukaista.

Kuvissa olohuone taas uudella tavalla. Tämä on tästä kuvasarjasta ehkä vähiten minua. Jokaisesta tavarasta tykkään kyllä todella paljon ja kokonaisuudesta tuli kaunis, mutta siitä huolimatta aiemmat miellyttävät enemmän omaa silmääni. Aikamoinen muutos silti edelliseen tunnelmaan verrattuna.

lamppu-Kartell
vas.juliste- The Calm Gallery
oik.juliste- RK Design
kulho- Marimekko
säilytyskaluste- Componibili
tuoli- Artek
ruskea pahvinen rasia- Granit
Betoninen kynttilänjalka- Diy

kirjat
Virkkuri- Molla Mills
Kuvioissa Marimekko- Marimekko
Älskade Hem!- Ikea
Leppoista sunnuntaita sinne.

Ruut2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Tuo valkoinen lipaston tapainen on erityisesti mieleeni. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Niina :) ja tarkoitat varmaan tuota Componibiliä? Se on kyllä niin kätevä ja kevyt liikutella ja sisään mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Itselläni se yöpöytänä, joten sopii aika moneen paikkaan :)

    VastaaPoista