keskiviikko 28. elokuuta 2013

Haglöfs Astral Q Jacket

Tämä kesä on kyllä ollut paras pitkään aikaan. Ainakin ilmojensa puolesta ja toisaalta muutenkin :) Vielä se vaan on aurinko jaksanut paistella ja lämmittää. Mainitsinkin edellisessä postauksessa panostavani ulkovaatteisiin. Tässä uusin takkini. Takki on Haglöfsin Astral Q Jacket ja ainakin näin muutaman viikon käytön jälkeen (kylminä aamuina) olen tykännyt kovasti! Valitsin mustan, koska minulla on ennestään jo muutama värikkäämpi takki. Nyt ei sitten haittaa, vaikka tulisi vähän huonompiakin ilmoja ;)

Viikko menee taas hurjaa vauhtia eteenpäin ja huomenna on jo torstai. Kävin tänään kuntosalilla tekemässä kunnon treenin, oli pakko päästä testaamaan eilen saatua ohjelmaa. Jos tänään oli eilisestä lihakset kipeänä, niin voin vaan kuvitella, miltä huomenna tuntuu.. Reipasta ja aurinkoista keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki, tuolla kyllä pärjää syyskeleissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään myös itse! :) syksy saa tulla!!

   Poista
 2. Tuo takki on ihana! :) Olen ihastellut vastaavanlaista, mutta hinta on niin suolainen, pitäis saada hyvään tarjoukseen niin raaskin ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän löysin itse netistä tarjouksesta, tosin jäi sitä hintaa vielä aika paljon, mutta ostin kirppareilta saamilla rahoillani, joten se ei tuntunut niin pahalta :)

   Poista