maanantai 12. elokuuta 2013

muistoja


Makuuhuone ja olohuone muutama vuosi sitten. Suurimmat huonekalut pysyneet samana, mutta väreillä ja pienillä muutoksilla ainakin omaan silmään tunnelma on nykyään hyvin erilainen. Tykkäsin kyllä silloin tästäkin.

Uusi työviikko alkoi. Käytiin tänään siskon kanssa töiden jälkeen kaupungilla tarkoituksena tuhlata kirpparilta saadut rahat, mutta en sitten oikeastaan löytänyt mitään. Kirpparihintoihin jo tottuneena vaatteet tuntuivat yllättävän kalliilta ja toisaalta en ihan niitä aivan mieluisimpia löytänyt. Ihan kiva oli silti pitkästä aikaa käydä keskustassa. Siellä kun tulee käytyä nykyään kerran kuussa tai paljon harvemmin, vaikka ihan vierässä asunkin!  Hyvä seura ja hampurilainen piristävät alkanutta työviikkoa kummasti:)

Jos oma koti on muuttunut niin näköjään jonkin verran itse myös (ja en nyt tarkota sitä, että vanhenen :) )
Kuva otettu suunnilleen samoihin aikoihin eli muutama vuosi sitten.. Selailin tänään Wienin kuvia ja voi, haluaisin sinne taas pian käymään!! Ikävä Wienin katuja ja niiden tuoksuja ja tunnelmaa.. Mukavaa alkanutta viikkoa!
Loppuun oli pakko laittaa vielä kuva viisi vuotta takaperin (ajalta kun asuin tuolla).. "Oon mä juonu viinii Wienissä" ;) (näköjään)..Ruut

6 kommenttia:

 1. Hehe toi vika kuva on hyvä :-)

  Mä en voi ostaa enää mitään kaupasta kun olen kans niin tottunut kirppari hintoihin. Kauheeta eikö, huolestuttaako se sua joskus? Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaseks ei huolestuta, oon löytäny kirppareilta niin hyvin ihan uusia vaatteita, että enhän mä kohta enää muualla käy ;)

   Poista
 2. No hö, mä en oo kyllä juonu viinii Wienissä, enkä edes yhtä pitkää kylmää Lyypekissä... Mut Sakua oon juonu Tallinnassa! Hah :D

  Sulla on kaunis koti, sekä ennen että nykyisinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja suosittelen viiniä Wienissä, jos vaan joskus siihen on mahdollisuus!

   Poista
 3. Wien on ihana, ja Itävalta muutenkin on hieno maa! Viisi vuotta sitten me oltiin moottoripyöräreissulla Itävallassa ja muualla Keski-Euroopassa. Se oli upea reissu! Ehkä joskus vielä pääsen palaamaan niihin maisemiin ja testaamaan tuon viiniä Wienissä elämyksen. Milloin oot asunut Wienissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itävalta on kyllä hieno maa! Itse olen onneakas, että oon saanu siellä usein käydä ja vielä asuakin vähän aikaa. Asuin siellä vuonna 2008 vähän aikaa (olin töissä) ja sain sieltä kavereita, joten aina välillähän siellä on pakko päästä käymään :) Ja wau, teidän matka kuulosti ihanalta! :)

   Poista