maanantai 26. elokuuta 2013

Ostoksille?

Ulkona tuoksuu jo aivan syksyltä, vaikka hyvin lämmintä onkin! Alkava syksy aiheuttaa itselläni pienoisia ongelmia vaatetuksen suhteen. Mitä laitan päälle, kun ilmat kylmenevät? Mitkä kengät kestävät syksyn kelejä? Olen ollut tänä vuonna ahkera myyjä kirppareilla, joten vaatekaappi on aika tyhjä ja etenkin syksyiset vaatteet, kengät yms ovat hävinneet kodistani lähes kokonaan. Muutama neule ja parit kengät riittäisivät ainakin näin aluksi. Siinä onkin jo paljon haastetta tälle syksylle. En ole nimittäin ehkä kaikkein ahkerin shoppailija ja muutenkin ostan mieluummin sisustusjuttuja kuin vaatteita :)
Takki- Pimkie
Neule- H&M
Aurinkolaist Ray-Bam


Mukavaa maanantaita ja elokuun viimeistä viikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Mä löysin ihanan ja lämpimän villaneuleen (ekocenter)kirppikseltä tänään, aion pukeutua siihen syksyllä joka päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluan löytää jotain mihin pukeutua joka päivä, muitakin kun siis niitä ulkoiluvaatteita ;)

   Poista
 2. Syksyllä on ihanaa aikaa bongata sekä kivoja syyysvaatteita että sisustusjuttuja :) Minulla vain on se tilanne että vaatekaappi pullistelee yli äyräidensa eikä päällepantavaa siltikään löydy... Siivousta ja kirpparille vientiä kaipaisi moni vaatteeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa, kumpi olis parempi tilanne :) Mutta jään odottelemaan, että löydän mieluisia juttuja ja voin ostaakin niitä :)

   Poista