lauantai 17. elokuuta 2013

170813Eilinen kului lähes kokonaan lukien kirjaa ja katsoen Greyn Anatomiaa. Lepäily on kyllä välillä todella turhauttavaa. Aika meni todella hitaasti ja mielessä oli kaikenlaisia asioita, mitä haluaisi tehdä, jos olisi ollut terve :) Mutta pakko mikä pakko.. Sain iltapäivästä vieraitakin, (alimmainen kuva) joku kävi taas hieman täällä leikkimässä ;) Huomatkaa muuten valkoinen matto tuossa alareunassa, se alkaa hiljalleen valmistua!
Tämän aamun aloitin kahvilla ja mustikoilla ja mikä parasta, Keskisuomalaista lukemalla! Edellinen tilaus loppui viikko sitten ja olen siitä saakka ollut täysin ulkona tämän kaupungin/maailman tapahtumista. Minulle on tullut lehti oikeastaan aina, koska en katso uutisia netistä tai televisioista. Muutenkin lehden lukeminen aamuisin on aika mukavaa, vaikka sitten arkisin joutuisi heräämään hiukan aiemmin, että ehtii lehden lukea.

Hyvää lauantaita!

Ruut


4 kommenttia:

 1. Ompas taas niin fiksu olo... Vaivasin monta minuuttia pikkuruista aivokoppaani sillä, että mitä mahtaa tarkoittaa tuo otsikon numerosarja. Hiemanko tuli dorka fiilis kun tajusin sen ;DD

  Mun on pakko saada tuollainen Ikean Lappljung Ruta tyyny! Joka kerta kun sen jossain blogissa nään, tykkään vaan enemmän ja enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä vähän hymyilytti toi sun kommentti ;) Ja noista tyynyistä, jos niitä vaan vielä jostain löytää, suosittelen hankkimaan!! Olen ollut tosi tyytyväinen!

   Poista