keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

AsuntomessuillaTänään päästiin vihdoin messuille. Oltiin odoteltu niitä viileämpiä päiviä tuolla kiertelyyn, mutta eipä sellaisia ole nyt ollut. Meillä oli siskon kanssa tarkka suunnitelma ja oltiin jo etukäteen päätetty missä kohteissa käydään. Suunnitelma toimi hyvin ja nähtiin paljon kaikkea kaunista ja nuo n.15 kohdetta jaksoi hyvin kiertää läpi. Kauniita taloja kauniine sisustuksineen! Tykkäsin kovasti ja jokaisesta kohteesta löytyi jotain itselleen mieluista.

Laittelen kuvia joku päivä enemmän. Sitä ennen lähden ralleja pakoon tuonne kaupungin toiselle laidalle. Ralliautot ovat tänä vuonna myös täällä keskustassa ja oma kotikatuni on suljettuna, joten tänne on turha yrittää autolla tulla, ellei aja tositosi kovaa ;)

Ruut

10 kommenttia:

 1. Messukuvia odottelen innolla, sillä me emme tänä vuonna lähteneet messuilemaan... harmi, sillä olisin ollut tosi kiinnostunut! Teillä siellä onkin varmaan nyt viikonloppuna kaupungilla sutinaa, kun kaikki ihmiset saapuvat tsekkaamaan molemmat tapahtumat kerralla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sutinaa kyllä riittää, ehkä vähän liikaakin :) Mutta eiköhän se tästä taas jossain vaiheessa hiljene ;)

   Poista
 2. Messut olivat tänä vuonna kyllä tosi kivat! :) Olen todella tyytyväinen antiin. Innolla odottelen messukuvia!! :) Itsekin ajattelin laittaa loppuviikosta jotain kuvia messuilta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin myös todella paljon! ja on ollut ihana katsella muidenkin kuvia :)

   Poista
 3. Mulla on messukäynti vielä edessä, mutta liput kyllä jo valmiina odottamassa. Ensi viikolla pitäisi mennä. Kivannäköistä on ainakin noissa sun kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä niin monta mielenkiintoista kohdetta, että tekisi mieli mennä vielä uudestaan :)

   Poista
 4. Kivat messut oli ja paljon upeita kohteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä oli!! Voi kun voisi käydä useamman kerran!

   Poista
 5. Messut syyhyttävät mieltäni..vielä en ole ehtinyt käymään mutta messuyöhön aion startata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että itsekin käyn vielä messuyön katsastamassa :) kyllä siellä olisi niin paljon nähtävää!

   Poista