sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kokkaile hyvä nainen!

Semmarit eivät pettäneet taaskaan! Todella hyvä keikka. Jokohan tämän kesän keikat olisivat tässä? No, sitten syksyllä taas kotoillaan urakalla.

Oikeastaan tulin kirjoittelemaan ruokailuista yms. Olen edelleenkin ihan surkea kokki tai pikemminkin laiska. Olo täytyy olla todella pirteä ja päivän hyvin tyhjä ohjelmasta, että oikeasti jotain ruokaa itselleni laittaisin. Kadehdin ihmisiä, jotka tuosta vaan valmistavat itselleen päivällisen. Osaltaan tämä johtuu varmasti siitä, että syön töissä päivisin hyvinkin terveellisesti ja iltaisin riittää pelkkä leipä ja viikonloppuisin nautin vähän vähemmän terveellisistä vaihtoehdoista ;) Tavoitteenani on, että joku päivä minustakin tulee kuin kuka tahansa 30- vuotias nainen hääräilemässä keittiössä essu päällä makaronilaatikko uunissa ;) (niin siis kuvittelen kaikkien muiden tekevän).

Kuvassa itsetehtyjä sämpylöitä. Sain ne siskolta. Hyviä olivat ja sisko tiesi, että arvostan myös tuota nauhaa tuossa sämpylöiden ympärillä. Kaunis pakkaus lämmitti mieltä <3 ja mitä olisivat ruokailut ilman kauniita astioita? Marimekon kipot ja kupit ovat edelleenkin omia suosikkejani!

Leppoisaa sunnuntaita hellan ääreen tai johonkin muualle ;)

Ruut

7 kommenttia:

 1. Semmarit♥ Hihii, ihana tuo sun mielikuvasi kokkailijanaisesta:D Itsekään en ole mikään maailman parhain kokki, mutta lasten myötä sitä on oppinut tekemään kaikenmoista sörsseliä. Kaikista ihaninta on kyllä kokkailla yhdessä ystävien kanssa, ilman kiirettä ja keskeytyksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kokkaillaan usein ystävien kanssa ja mä saan pilkkoa kasviksia ;) Ja Semmarit oli kyllä niin ihania!!

   Poista
 2. Voi ihana Ruutti <3 Hirveen kiva olis nähhä, kun oot niin ihq! Arvaa, löysin jemmasta kortin, jonka piilotit mun laukkuun aika monta vuotta sitten. Muistatko? Mulla oli aika tiukkaa töissä ja sä piristit. Oot kyllä maailman paras Ruut ja ihana ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista :) Nähdään ihan milloin vaan. Mulla vielä tää viikko lomaa <3

   Poista
  2. Niin ja kiitos aika hienoista sanoista!! :)

   Poista
 3. Ei hitsi, missasin nyt Semmarit..ovat ihan superihquja <3
  Älä välitä, ei nää nelikymppisetkään naiset ole välttämättä kokkailijoita..tai ehkä ollut, mutta kun lapset alkavat lentämään pesästä, niin inhokkihommani eli ruuanlaitto on ihan kiva jättää vähemmälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että ei ihan kaikki muutkaan välttämättä aina niin usein kokkaile ;) Ja harmi tosiaan, ehkä ne Semmarit taas jossain vaiheessa aloittaa jonkun kiertueen täällä Suomessakin..

   Poista