tiistai 15. heinäkuuta 2014

Componibili, rakkautta toisella silmäykselläLoman alussa pistin aika monta tavaraa myyntiin Toriin ja vihdoin ja viimein hankin kotiini jotain kauan haaveilemaani. Perusteluna ostokselle tietenkin se, että  tämä sopii hyvin ihan mihin nurkkaan vaan ja pienessä asunnossa ei koskaan ole liikaa säilytystilaa. Valkoisen Kartellin Componibilini laitoin eteiseen. Ehkä nyt ei tarvitse ihan niin usein etsiä avaimiaankaan, kun on joku paikka mihin ne voi laskea. Minä, joka ennen en hukannut mitään alan hiljalleen muistuttaa muuta perhettäni ja tavaroita vain katoaa. Se on aika järkytys tällaiselle vähän tarkemmalle ihmiselle ;)

Tykkään tästä ostoksestani todella paljon. Kaunis ja yksinkertainen ja vieläpä käytännöllinen. Mitä sitten, vaikka osa kavereistamme luulee sen olevan roskis. En minäkään tämän ensimmäisen kerran nähtyäni tykännyt yhtään :)

Ruut

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin kyllä on! Ja vielä käytännöllinen! :)

   Poista
 2. Hyvä ostos. Meillä on näitä kaksi ja ovat todella monikäyttöisiä. Meillä on toinen ollut pesuhuoneessakin shampoopullojen säilytyspaikkana eikä mennyt siellä miksikään vaan siirtyi vähän aikaa sitten yöpöydäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, jos joskus päättää hankkia näitä lisää ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikös! :) Olin aika onnellinen, kun sen vihdoin sain!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Uskon, että aika monessa kodissa ja ihana kun on ihania juttuja joita ihastella ;)

   Poista
 5. Ihana kun mikä!! Meillekin kotiitui viime viikolla musta componibili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite mietin kans kauan, että kumman otan.. Päädyin valkoiseen jos joskus haluan siirtää sen makuuhuoneeseen, jossa on jo valmiiks musta seinä. Tärkeitä päätöksiä ;)

   Poista