perjantai 18. heinäkuuta 2014

parhaat hetket


Parhaat hetket. Ne ei välttämättä ole niitä, joita on suunnitellu pitkään. Ne voi olla ihan pieniä hetkiä tai joitain valintoja päivän aikana. Tänään meidän oli tarkoitus lähteä messuja kiertämään (itsekin laitoin kellon soimaan 8 jälkeen, että varmasti olisin ylhäällä ennen 10.. kellon soidessa en tosin saanut silmiä auki puoleen tuntiin, miten ihmeessä herään maanantaina töihin!!). Asuntomessut omassa kaupungissa on aika ihana juttu ja sinne tekee mieli kipaista joka päivä! Valittiin kumminkin toisin. Aurinko sai meidät suuntaamaan rantaan, katselemaan yhdessä leffaa ja käymään hampurilaisella. Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta oikeastaan täydellistä! Asuntomessuillakin olisimme varmasti viihtyneet, mutta tänään oli paljon mukavampaa kietoa kädet pienen jo melkein sinisen uimarin ympärille ja lämmitellä pyyhkeen sisässä, herkutella jäätelöllä, onkia kepillä muovailuvahaa terassin lautojen välistä ja laulella tuiki tuiki tähtöstä ;) 

Mukavaa viikkonloppua!

Ruut

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa täydelliseltä valinnalta <3

  VastaaPoista
 2. Ääähh... Helkkariin ne jokavuotiset asuntomessut! Juuri tuollaisia valintoja teet kuitenkin sen yhden kerran. Ja niistä juuri elämä rakentuu! Kiitos, että muistutit mua siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) tosin täytyy kyllä todeta, että ehkä mä vielä niille messuillekin menen.. mutta nyt nautitaan ihan muista jutuista..

   Poista