torstai 17. heinäkuuta 2014

Goldwell Sun Reflects

yhteistyössä Goldwellin kanssa.

Ihan todella kuumaa ei ole nyt muutamaan päivään ollut, mutta onneksi vielä on kesää jäljellä ja osalla varmasti lomaakin. Ainakin Keskisuomalaisen mukaan ensi viikolla olisi taas todella lämmintä ja toivotaan, että se pitää paikkaansa. Olen kyllä tämän kesän aikana menettänyt uskon kaikkiin säästä kertoviin sivustoihin. Iphoneni näyttää usein minun nauttivat auringosta pilvettömältä taivaalta ja samaan aikaan ulkona sataa kaatamalla ;)

Kesällä hiukset kyllä paahtuvat auringossa. Tämän olen huomannut etenkin ulkomailla lomaillessani. Sain Goldwelliltä kokeiltavaksi Dualsenses Sun Reflects- sarjan shampoon, tehohoidon ja sprayn. Rakastuin heti tuoksuun! Erittäin kesäinen ja raikas lopputulos. Olenkin jo aiemmin sanonut, että nämä Goldwellin tuotteet sopivat ainakin omille hiuksilleni todella hyvin. Hiukseni tuntuivat puhtailta ja hyvin hoidetuilta ja tuota spraytä voisin suihkutella vähän joka välissä :) Tosin hiuksia on erilaisia ja tarpeetkin ovat erilaisia. Uskon, että uskallan näitä suositella etenkin ulkomaille matkusteleville ja paljon auringossa oleileville. Plussana tietysti, että shampoo poistaa hiuksista kloori- ja suolajäämät, jos nyt kovin meressä tai uima-altaalla uiskentelee. Käykää ihmeessä haistelemassa tuotteita kaupassa. Lupaan, että jäätte koukkuun ;)

Goldwellin sivuilla tuotteita kuvaillaan näin:Innovatiivisen kampaamotutkimuksen tulos: SunCareComplex –yhdistelmä, joka sisältää UVA- ja UVB-suodattimia, pantenolia ja passionhedelmäöljyä: Suojaa hiuksia välittömästi ja aktiivisesti auringon haittavaikutuksilta sekä palauttaa niiden menettämän kosteuden.

After-Sun Shampoo 250 ml
  • Poistaa tehokkaasti suola- ja kloorijäämät.
  • Hoitaa samalla hiukset ja ihon hellävaraisesti.
 After-Sun 60sec Treatment 200 ml
  • 60 sekunnin tehohoito elvyttää hiukset jopa 100-prosenttisesti vain yhdessä minuutissa.
  • Nopeasti vaikuttava hoito suojaa aktiivisesti hiusten katkeilulta.
 UV Protect Spray 150 ml
  • Suojaa auringon rasittamia hiuksia UV-säteiden hiuksia haalistavalta vaikutukselta.
  • Ehkäisee tehokkaasti ei-toivottua kosteuden menetystä.

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti