keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Jotain uuttaTässä vielä loput tämän kesän ostokset. Noin yleensäkään ei kovin tule osteltua mitään ja sitten kun jotain ostan niin ostan usein monta juttua kerralla. Tätä ennen taisin viimeksi shoppailla Lanzarotella maaliskuun alussa. Ehkä se on niinkin, että kun harvemmin shoppailee niin sen mukavammalta se tuntuu, että joskus voi sitten jotain ostaa. 

Hay Hang henkareita en ole aiemmin oikeastaan edes tajunnut, mutta Componibiliä ostaessa nämä huomasin ja eteiseen olin muutenkin ollut ostamassa hieman kevyempiä henkareita. Onhan se vähän hassua, että voi tuijotella pitkänkin aikaa henkareita! :) No, ehkä te ymmärrätte. Huivia olen käyttänyt lähinnä Mulberryä talvisin, joten kaksi uutta huivia LV Monogram shawl mustana (käytetty) ja pääkalloinen (joita saa esim Haloselta) olivat aika kivoja löytöjä. H&M löysin ihanan harmaan paidan ja olenkin jo joutunut pyytämään ystäviltäni anteeksi, että olen aina samassa paidassa. Tosin suurimmaksi osaksi ystäväni ovat olleen juuri raskaana tai ovat edelleen, joten ehkä heitä on helpottanut tieto, että myös me muut voimme käyttää samoja vaatteita päivittäin ;) Viimeisenä nuo pikkuiset kupit. Ne löysin tänään kirpparilta 40 senttiä kpl! Nyt on avaimille paikka eteisessä ja toinen varmasti tulee olemaan vielä aika monessa paikassa. Kuinka vaikeaa voikin olla uuden kupin asettelu tähän taloon?! 

Se ostoksista. Nyt keskityn taas kaikkeen muuhun. Oikein mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) Meilläkin olisi jossain vaiheessa henkarinvaihtoprojekti edessä, ainakin eteisen kaappiin ja mun mekkohenkareiksi pitäisi hankkia kevyemmännäköisiä versioita nykyisten muovihärpäkkeiden tilalle. Nomess Copenhagenin henkareita löytyy jo makkarin naulakosta, joten niillä varmaan mennään muuallakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en edes tiedä sellaisista henkareista. Pitääpä käydä heti katsomassa millaisia ovat. Uskon, että kauniita nekin!! :)

      Poista