keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Hopea toffee

Minulta on oikeastaan mennyt ohi koko asia, että hopea toffeita on taas kaupassa. Eikö niitä ole aina ollut? Söinkö niitä silloin joskus aiemmin? No, nyt maiston.. Työkaverit näitä kehuivat ja niistä puhuivat ja viimein toivat töihin. Voin luvata, että vaan yhtä ei pysty syömään. On syötävä heti toinen ja sitten ehkä kolmas.. :)

Tämä viikko on alkanut lähinnä töitä tehden ja jatkuu aika samanlaisena. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei näille arkipäiville nyt ole ja välillä hyvä niin. Nämä pimeät illat saavat minut viihtymään kotona, eikä tee mieli lähteä mihinkään. Ehkä ensi viikolla taas jaksaa..

Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Samat fiilikset, tekee mieli olla vain kotinurkissa.
  En edes muista milloin viimeksi olen syönyt hopea toffeeta, enkä edes muista miltä se maistuu. Täytynee joku päivä vähän virkistää muistia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mutta näistäkin on näköjään erilaisia versioita liikkeellä. Osa pusseista ei niin hyviä (muutaman tässä syöneenä ;) ) Ja koti on kyllä aika kiva paikka näin syksyisin ja talvisin :)

   Poista
 2. Omnomnom! :P Mä just ehdin päästä Hopea Toffeen makuun kunnes menin aloittamaan karkkilakon. No, ens viikolla taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei liian pitkiä karkkilakkoja. Itse en voi lakkoilla kun sitten tekis karkkia aina mieli, muuten voin olla syömättä vaikka kuinka pitkään :)

   Poista