maanantai 28. lokakuuta 2013

Valmiit betonikipot ja lyhyet päivät


Niin se vaan pitkä viikonloppu alkaa olla lopuillaan, miten ne aina menevätkin niin nopeasti ohi?! Tänään pääsin taas pitkästä aikaa leikkimään ;) Yllä oleva kuva jostain aiemmista leikeistä. Täti sai tarkat ohjeet, miten koiraa tulee pitää kiinni. Ilman sanojakin voi olla yllättävän käskevä ;) Betonikipot kuivuivat ja sain ne kotiin, tuollaisia niistä tuli, tykkäsin!

Tuntuu, että kellojen kääntämisen jälkeen olisin jo valmis kahdeksan maissa unillle! Menee varmaan hetki, että saan tästä uudestä rytmistä kiinni. Kesällä sitä vielä suunniteltiin kahdeksalta illalla, että mitä tehtäisiin ja nyt tuntuu siltä, että viiden jälkeen ei mitenkään voi lähteä enää kotoa pois, koska kohta on mentävä nukkumaan :) Onko teillä muilla tällaisia "ongelmia"? Päivät ovat nimittäin tällä rytmillä todella lyhyitä! :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Kauniit nuo betonikipposet! Mun on pitänyt monta kertaa kokeilla betonijuttujen tekemistä, mutten ole vielä(kään) saanut aikaiseksi:/ Kellonkääntämiset saa kyllä minunkin rytmit hetkeksi vähän sekaisin...tuntuu, että illalla on ihan rättiväsynyt, vaikkei kello näytäkään kovin paljoa tätä talviaikaa kun eletään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo on kyllä ihan helppoja tehdä sitten kun joskus vaan saa aikaseksi, en kyllä olis itsekään saanut ilman tuota meidän "askartelupiiriä" :)

   Poista
 2. Sama täällä. Tuntuu niin hassulta, kun viideltä on jo aivan pimeää ja olokin on jotenkin tosi väsynyt. Ehkä tähän pimeyteen taas pian tottuu. Kivat nuo betonikipot, etenkin nuo sileäpintaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen tottuu, alku vaan on hankalaa! :) Itsekin tykkäsin erityisesti noista sileistä!!

   Poista