tiistai 22. lokakuuta 2013

keep calm and keep moving

Viikko on alkanut mukavasti! Töistä olen päässyt aina hyvin aikaisin kotiin, joten on jäänyt kunnolla aikaa kuntoilulle. Tänään lenkkeillessä mietinkin sitä, kuinka mukavaa on välillä tuntea onnistuneensa jossain. Elokuussa ensimmäisessä tapaamisessa oman PT:n kanssa kerroin, kuinka vähän sitä liikuntaa tulee nykyään harrastettua.. Nyt voin todeta vajaan kolmen kuukauden jälkeen, että minä oikeasti liikun. Omasta mielestä ihan hyvin (3-4x) viikottain. Ja vaikka se välillä edelleen tökkii, on siitä myös oppinut nauttimaan ja se on aika kivaa se! Voin vaan toivoa, että tämä jatkuu tällaisena ;)

Jyväskylään onkin luvattu loppu viikko sateita, joten ihan kivaa oli tämän päiväinen aurinko :)

Nyt maha täynnä tortillaa ja kuppi kuumaa teetä edessä on kiva rauhoittua lukemaan kirjaa, että jaksaa vielä huomenna herätä aikaisin :)

Toivottavasti teilläkin on viikko alkanut mukavasti!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Liikunnasta saa kyllä ihanasti energiaa ja samalla tuulettuu pääkoppa! Usko pois kohta ollaan semmosia himoliikkujia et hölkätään kirpparille ja takas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta! ainakin toi eka lause, tokasta en olis ihan niin varma ;) ellei joku kirppis avaudu tänne meidän kulmille ;) vai perustetaanko oma, mieti, siinä ois meille kiva työ ;)

   Poista
 2. Tuo 3 kertaa viikossa olisi minullakin tavoitteena, mutta työn + lapsen + kodin kanssa en ole saanut siihen revettyä. Pari kertaa viikossa olen sentään saanut tehtyä jotain eli käytännössä käynyt kerran salilla ja kerran lenkillä. Etenkin tuo saliharjoittelu tuntuu yli kahden vuoden tauon jälkeen ihan mahtavalta: olin jo ehtinyt unohtaa, miten ihanalta väsyneet lihakset tuntuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ite sitä mieltä, että jos vaan vähänkin liikkuu niin se on jo plussaa! Etköhän sinäkin lapsen kanssa kumminkin enemmän ole liikkeessä kuin paikallaan päivittäin ;) Totta puhut, salin jälkeen olo on kyllä aika kiva! Päivässä vaan sais olla aina paaaljon enemmän tunteja, ehtis saleilemaan useamminkin :)

   Poista