keskiviikko 30. lokakuuta 2013

valoa kotiin
Syksy on sisustamisen aikaa. Kotona viihtyy enemmän ja alkaa katsella jokaista nurkkaa vähän "sillä silmällä". Ihan kaikkea ei voi saada, eikä toteuttaa, mutta onneksi pieniä juttuja silti. Sain sovittua sukulaisten kanssa remppapäivänkin, että saataisiin talkoovoimin maalattua olohuoneen seinä ja muutama muu homma tehtyä :) Sitä odotellessa! Uusia hankintoja tämän pimeyden keskelle on tehty olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Olohuoneessa on Luhdan musta lyhtytalo. Makuuhuoneen valot ostin siskolta, ne taitaa olla joskus viime vuonna kodin1 ostettu. Molemmista tykkäsin kyllä todella paljon! Tervetuloa pimeys :)

Nyt Greyn anatomian uusia jaksoja! Jee! ja kupillinen kuumaa teetä! Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo lyhty! Ja jotkut tuollaiset pallovalot tms. mun täytyy sitten kai hankkia, kun niin vaan huokailen nykyään, kun muiden blogeissa niitä näen... Pitkään mä maltoinkin olla sellaisia himoitsematta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! lyhdystä olen kyllä itsekin todella onnellinen!! ja pallovaloista myös, niitä siskolta kauan ihailin ja kun hän olikin niistä valmis luopumaan, niin ostaja löytyi heti ;)

      Poista