keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Arkea

 

Päivät vaan menee ohi ihan kamalaa vauhtia! Töihin oon heränny tällä viikolla aina viiden jälkeen ja lopun päivää sitten kulkenu enemmän ja vähemmän unessa :) Tavannu ystäviä, käyny salilla ja lenkillä ja kotona suurimmaks osaks nukkunu. Aurinkokin on alkanut paistamaan taas pitkästä aikaa ja se on ollu aika kivaa se!

Sekalaisia kuvia. Tykkään edelleen noista H&M pellavalakanoista ja hyvä kun raaskin niitä pestä välillä. Niissä on niin kiva nukkua! Kirja sängyllä joululahja ystävältä ja juuri sopivan kevyttä hömppää väsyneelle.. Ja tuossa ehkä vähän tarkempaa kuvaa olohuoneen seinäpinnasta. Maalattiin se siis sillä Tikkurilan Tunto- maalilla. Edelleen tykkään myös siitä. Sisko löysi kirpparilta tollasen jättiläis mursun, joka A:n mielestä oli saukko. Saukkoa testattiin heti. Saa nähdä miten toimii sitten oikeasti uima-altaassa ;)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

3 kommenttia:

 1. Hei
  Millaista se on käsitellä tuo maali? olen kuullut,että työläs -onkohan ollut ihan väärää tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas ajattelin, että tuosta helpommaksi ei maalaaminen tule. Lastoilla leviteltiin. Meitä oli 3 ihmistä omien lastojensa kanssa ja sinne vaan jokainen veteli omia jälkiään :) aikaa meni vajaa tunti koko seinässä..

   Poista