maanantai 6. tammikuuta 2014

Päivä yksin
Jos saisitte viettää yhden päivän ihan yksin, mitä tekisitte? Eilinen oli itselleni pitkästä aikaa päivä, jolloin en nähnyt ketään. Ihan omasta tahdosta yksin koko päivä ja hyvinhän se sujui. Mitä minä sitten tein?

Aamun siivoilin kotia, jonka jälkeen tein ruokaa (ihan oikeata ruokaa.. tiedoksi muutamalle, jotka tätä varmasti epäilevät ;) ). Seuraavat tunnit kuluivat syöden ja sarjoja katsellen. Päikkäreiden jälkeen kevyt treeni kahvakuulalla ja pitkä lenkki ulkona. Ulkoilun jälkeen testasin joululahjaksi saamiani Avonin Spa- tuotteita. Kasvonaamion vaikuttaessa soittelin pianoa ja ilta kuluikin sitten kirjaa lukien. Suunnilleen noin se päivä meni. Tietenkin kotona nyt tulee touhuiltua vaikka mitä muutakin.. Välillä on mukavaa olla yksin.

Tänä aamuna vähän pelästyin kun aukaisin maanantain lehden. Hetken jo mietin, että pitäisikö minun olla töissä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Siinäpä mukava päivä! Yksinolo tekee välillä hyvää. Keksit itsellesi mukavaa tekemistä, itsensä hemmottelu ei ole koskaan turhaa. Iloa alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja totta puhut, välillä on vaan oltava yksin :)

   Poista
 2. Apua, kuulostaa niiiiin ihanalta! Itse haaveilen perinteisestä yökkäripäivästä, jonka saisi viettää pelkästään sarjoja katsellen, kirjoja lukien ja noutoruokaa syöden - ilman että koko päivänä pukisi päivävaatteita päälle. Saa nähdä, milloin onnistuu ;)...

  VastaaPoista
 3. Mä pidän välillä kun oon yksin noita Lauran haaveilemia yökkäripäiviä, eli en tee mitään, edespue päälleni, vaan syön vaan mitä jääkaapista löytyy ja toljotan telkkaa tai istun koneella. Illalla sirtten saatan suihkun yhteydessä laittaa jotain kasvonaamiota tms :)

  Ihanalta toi sun päiväsi kuulostaa! Kivaa loppiaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin kuulostaa varsin mukavalta. Itsestä vaan tuntu la että on jo makoillu jouluna tarpeeks ja ei jaksanu vaan olla yökkärissä :) Mutta jos tekee tollaisia pieniä ja mukavia juttuja niin ne ei stressaa yhtään ;)

   Poista
 4. ihana päivä ollut sinulla!! On hienoa että osaa ottaa aikaa itselle ja nauttia ihanan itsensä seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kai tärkeää ja jos ei itsensä kanssa viihdy niin miks muidenkaan :)

   Poista
 5. Saisko kuvatodisteita oikeasta ruuasta;)

  VastaaPoista