lauantai 11. tammikuuta 2014

Aurinkomatkat.fi

Aurinkomatkojen hintavillitys sai meidätkin ihan villiksi ja tänä aamuna varattiin matka lämpöön. Maaliskuuta odotellessa. Kohteena Lanzarote. Itselleni aivan vieras paikka, mutta kunhan on lämmintä, niin se riittää. Matkaseurana samat tyypit kuin vuosi sitten Kreetalla ja muutama muu, joten varmasti hyvä matka tulossa! (Kuva Aurinkomatkojen sivuilta).

Suomessa iloitsen siitä, että mittarissa on kerrankin miinusasteita ja lunta sataa. Voi kun joku päivä pääsisi jo hiihtämään.

Mukavaa lauantaita!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Hei, mahtavaa! Mekin ollaan kurkittu Aurinkomatkojen hintavillityksiä, mutta veikkaan, että meidän valinta osuu tänä vuonna Tjäreborgin kaupunkilomiin. Toiveena olisi päästä vähän isompiin ympyröihin viimeistään heti alkukesästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite olisin voinu kans lähteä vaikka mihin, mutta tällä budjetilla oli valittava vaan yks matka ja siinäkin eniten ratkaisee seura :) Hyvässä seurassa matka on hyvä on se sitten mihin vaan!! Ja ihan kiva päästä johonkin ihan uuteen paikkaan!

   Poista
 2. Mullakin ihan törkeä matkakuume kokoajan :) Onneksi päästää maaliskuussa miehen kera sinne Lontooseen ja kesän alussa olisi kiva lähteä koko perhe esim. Kreikkaan. Täytyy paiskia töitä että saa rahaa säästöön.
  Mukavaa viikonloppua
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on varmasti kiva! Matkustelu olis kyllä niin mukavaa. Harmi kun sitä ei pysty kovin usein tekemään :) Täälläkin tiedetään taas, että miks olla töissä :)

   Poista
 3. Oi ihanaa, säkin pääset reissuun! Täällä alkaa vähän matkajännitys nostaa päätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti nostaa! Ihan kohta oot jo siellä, mieti!! Oon kyllä niin onnellinen, että itsellänikin oli mahdollisuus taas lähteä johonkin!

   Poista
 4. Olispa ihanaa itsekin lennähtää lämpöön, mutta nyt ei talous sitä kestä. Mullakin on onneksi luvassa reissu keväiseen Lontooseen, eli on sentään jotain todella tulossa, jota odottaa.

  Lanzarotella olen ollut kerran. Se oli karun kaunis niin kuin varmasti matkanjärjestäjän sivuilta olet lukenutkin. Suosittelen vuokraamaan auton ja ajelemaan omin päin ympäri saarta. Myös paikallisen, jo edesmenneen arkkitehdin Manriquen suunnittelemiin nähtävyyksiin kannattaa käydä tutustumassa. Mulla on jotenkin sellainen fiilis, että saattaisivat olla sun makuun. Me käytiin matkanjärjestäjän retkellä Manriquen suunnittelemassa kaktuspuistossa, näköalapaikassa ja hänen omassa kodissaan. Hienoja paikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on varmasti mukava! Täällä olen tosi onnellinen, että itsekin pääsen johonkin. Wieniin oli tarkoitus lähteä, mutta ehkä välillä on kiva nähdä jotain muutakin :) Kiitos matkavinkeistä. Mä veikkaan, että tuossa seurassa vaikka ei tehtäis mitään niin olis silti ihanaa :) Mutta varmasti vuokrataan ainakin auto :)

   Poista
 5. Ihanaa kun on jotain mitä odotella, ja varsinkin kun se on lämpöön! Kivaa matkaa teille!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, matkojen odottelu on aika kivaa!! :)

   Poista