sunnuntai 26. tammikuuta 2014

SARATE DESIGN
Sain viime kesänä Sarate designin lahjakortin, jonka kävin nyt jouluna lunastamassa. Itselleni tämä koko merkki oli aika tuntematon, mutta ennen pieneen myymälään menoa tutkin heidän nettisivuiltaan tarjontaa. Sieltä löytyy korvakoruja, sormuksia, jalkakoruja, koruja lapsille ja miehille, kaulakoruja, rannekoruja ja avainkoruja. Kovin usein en koruja käytä, sormuksia ainoastaan. Joskus kesällä, jos heittäydyn oikein villiksi saatan laittaa isommat korvakorut. Normaalisti helmet riittävät. Päädyin avainkoruun, johon työavaimen saa kätevästi roikkumaan. Halusin tuollaisen hyvin simppelin mustan puuavainkorun. Koruun olen ollut erittäin tyytyväinen ja onhan se mukava kantaa kaunista avainnauhaa kaulassa päivisin! Suosittelen katsastamaan heidän sivunsa ja jos asut Jyväskylää kauempana voi verkkokaupasta tilata tuotteita ;)

Eilen tuli valvottua pitkään, mutta tänä aamuna olin jo ajoissa lenkillä. Ihanan raikas talvinen ilma, hiljaiset lenkkipolut ja hyvä musiikki. Tunti vierähti yllättävän nopeasti. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaita!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Hei, tuollainen avainkoru olisi muuten kätevä! Itse käytän töissä korua päivittäin, mutta monesti huomaan avainnauhan roikkuvan siinä sen päällä. Sulle on muuten haaste mun blogissa...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta!! :) Pitää perehtyä siihen tarkemmin viikonloppuna, jos aikaa on. Ja suosittelen käymään tuolla liikkessä. Siellä on monenlaisia avainkoruja!!

      Poista