maanantai 13. tammikuuta 2014

VIIDEN HAASTE

Sain ihanalta Sannalta Vanilja- blogista mukavan haasteen.

Haasteen säännöt:
* Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta 
* Haastetun tulee kertoa top 5 listansa jokaiseen aiheeseen
* Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
* Haaste on annettava 5: lle eri blogille
* Ei takaisin haastamista!Sannan antamat aiheet:
Arjen kauneutta
Mikä tekee minut onnelliseksi
Mistä sisustusjutusta tykkään kodissani
Mitä muuttaisin kodissani
Mihin matkustan seuraavan kerran

Arjen kauneutta: Luin jostain joskus, että "arjen kauneuden huomaa, kun avaa silmänsä ja katsoo ympärilleen". Sitä se on. Mitä vain ja kaikkea. Arkista ja rakasta. Mukava työpäivä, kaunis kahvimuki, tekstiviesti ystävältä, luonto, hymy. Siinä tais olla viis.

Mikä tekee minut onnelliseksi: Ehkä juuri nuo pienet ilot arjessa. Olen hurjan onnellinen, kun saan nähdä ystäviäni tai kun katson sitä iloa, mikä A:n silmissä loistaa tai siitä, että saan olla terve ja jaksan kuntoilla tai siitä, kun näen ystäväni hymyilevän tai vaikka vaan siitä, että on sunnuntai ja saan nukkua niin pitkään kun nukuttaa tai hyvästä suklaasta ja lasillisesta viiniä, sisko, hyvä musiikki.. Moni asia! Vähän enemmän kun viis. Sori.

Mistä sisustusjutusta tykkään kodissani: Take- valaisin taitaa olla juuri nyt kaikkein rakkain. Oli sitä niin pitkään ja hartaasti toivottukin. Olohuoneen seinä. Makuuhuoneen seinä. Tyynyt. Korit.

Mitä muuttaisin kodissani: Keittiön ja kylpyhuoneen. Eli ihan tollasta pientä vaan ;) Vaikka sitten toisaalta tykkään tästä kodista ihan kamalasti, keittiöstäkin. Nykyään valitsisin silti ehkä vähän erilaisen. Ikkunaseinän värin. Muuta en keksi.

Mihin matkustan seuraavan kerran: No sinne Lanzarotelle, vaikka siis piti mennä Wieniin :) Eli seuraavat neljä vois olla ainakin se Wien. Haaveissa Lontoo, Islanti, mikä paikka vain Itävallasta ja vaikka joku paratiisisaari.


Sannalle pahoittelut. En jaksa haastaa ketään. Maanantai ja herätys ollut viiden jälkeen, joten nyt illalla olen ihan vaan onnellinen siitä, että voin olla ajattelematta tämän enempää. Käykää kurkkaamassa Sannan ihanaa blogia!

Mukavaa alkanutta viikkoa ja nauttikaahan arjestanne!

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti