maanantai 20. tammikuuta 2014

LukunurkkausLukunurkkaus. Tai ainakin sellainen se voisi olla. Ihan kovin usein ei tuossa tule luettua. Alunperin halusin hieman erilaisen nojatuolin, mutta budjetti vaikutti asiaan silloin joskus tuolia ostaessa ja löysin tuollaisen kivan pikkuisen nojatuolin Ikeasta (joka muuten tuntui yllättävän isolta siinä vaiheessa kun sitä siskon kanssa autoon tungettiin). Haaveilen myös sellaisesta vanhasta nojatuolista puisilla käsinojilla, jonka voisi sitten verhoilla uudestaan. Usein niitä kirppareilla näkee, mutta toistaiseksi ovat sinne jääneet. Tämä tuoli on kumminkin varsin mukava istua ja muutenkin sopii kokonsa mukaan hyvin tuohon.

(Nojatuoli, kirjahylly ja rahi: Ikea. Tyynyt: Ikea ja Marimekko. Kori: Nougat).

Mukavaa alkanutta viikkoa. Täällä ollaan nautittu työpäivän lisäksi ihanan raikkaasta ilmasta ulkona. En vaan kyllästy ihailemaan sitä, kuinka kaunista kaikkialla on. Pakkasta, lunta ja aurinko <3 Ja vähän kävin suukottelemassa pikkuista A:ta. Sainkin ihanan räkäisiä pusuja :)

Ruut4 kommenttia:

 1. Olen myös yrittänyt pitää itselläni lukunurkkaa, mutta huonoin menestyksin. Siellä nurkkaan näyttää kyllä houkuttelevalta, tuossa varmaan tulisikin lehdet lukaista.
  Mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istun tuossa oikeastaan vaan silloin jos on vieraita kylässä.. sohva kutsuu voimakkaammin ;)

   Poista
 2. Onpas ihana nurkkaus! Kyllä tuossa kelpaa istuskella:)! Kaunis tuo nojatuolissa oleva tyyny!

  Ja sama täällä, en kyllästy ihastelemaan talvista kauneutta!♥ Muksaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny Ikeasta :) ja on muuten tosi kiva!!

   Poista