torstai 9. tammikuuta 2014

HEKTAR- valaisin ja muuta mukavaa


Uusi lamppu Ikeasta. Hektar- valaisin. Tuolla nurkassa on ollut muutosta saakka kaksi reikää. Ehkä edellisen asukkaan valaisimen tai jonkun muun laitteen takia, joten sinne olen jo jonkin aikaa jotain valaisinta katsellut. Ikeasta löytyi tällainen. Arvatkaa missä olen köllötellyt illat :) Tuohon tekee yllättävän usein mieli jäädä, tehdä itselleen pieni pesä ja hautautua viltteihin lukemaan kirjaa.

Nyt odottelen puhelua ystävältäni ihan Helsingistä saakka ;) Harvoin sitä tulee sovittua aikoja soittaa toiselle. Toisin kuin joskus ennen. Silloin vielä, kun omatkin serkkuni asuivat Itävallassa ja sovittiin aina viikkoja etukäteen, että milloin soitetaan. Tosin silloin ei ollut kännyköitä, joten puhelimen ääressä piti olla sovittuna aikana, hassua! On niin outoa miettiä, että itsekin aina pyöritti sen 14 numeroa pitkän puhelinnumeron (jonka muuten vieläkin muistan ulkoa) ja odotti, että jokainen numero aina pyörähti paikoilleen ennen uuden numeron valintaa. Siinä meni aina hetki :) Onneksivnykyään yhteydenpito onkin helppoa asui ystävät missä vaan. Silti puheluissa vaan on enemmän sitä jotain kuin tekstiviesteissä yms.. Siksi pitikin sopia, että soitetaan tänään ja ollaan molemmat varmasti vapaita puhumaan piiiitkään.. <3

Lyhyet työviikot on aika mukavia. Viikko on mennyt nopeasti ja huomenna on jo perjantai. Loppuun tämän päivän kuva.
Rakastan.

Ruut

8 kommenttia:

 1. Hihii, sama valaisinihastus meillä tosiaan:)! Näyttääpä muuten tosi hyvältä tuossa nurkassa! Vau!

  Ja oiiii, mikä postauksen viimeinen kuva♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se sopi siihen ihan kivasti! Olin tyytyväinen :) Hih, A ja täti :)

   Poista
 2. Näin valaisimen ihan vasta jossakin sisustuskuvassa ja ihastelin:)...ihan parasta kuitenkin tuo toinen kuva:)

  VastaaPoista
 3. Toikin on kiva namppu. Meillä on noita hektareita eteisen kattolamppuina ja olen tykännyt.

  Niinhän se on, että nykyäön osaa ulkoa lähinnä oman numeronsa. Muut ovat niitä vanhoja lankanumeroita. Se oli jännää aikaa se, kun puheluja odoteltiin :)

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Jotenkin nuo puhelinnumerot ei jää nykyään päähän ei sitten millään :) Mutta johtuu varmasti siitä, että pää on niin täynnä vanhoja numeroita ettei sinne muuta mahdu :)

   Poista
 4. Ihanan harmoninen yhdistelmä ja lamppu on nappivalinta! Vähän pohdiskelen itekin samaa, kunhan tästä ensin joskus sinne Ikeaan asti pääsisi.. Voi mikä herkkiskuva toi viimeinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ikea on kyllä välillä turhan kaukana. Mäkin laitoin työkaverin asialle kun oli sinne menossa :)

   Poista