torstai 23. tammikuuta 2014

yesterday, tomorrow, today
Torstai. Taas alkaa työviikko olla lopuillaan. Ajelin eilen töistä kotiin mielessä vain ajatus, että onneksi on torstai. Tiedättekö sen tunteen, kun tajuaakin, että eipäs olekaan!!? No, järkytyksestä selvittiin ja tänään on sitten oikeasti torstai ja huomenna se kauan? odotettu perjantai. Viikko on kyllä ollut ihan mukava. Yksi piiiiitkä päivä töissä ja muuten tavallisia työpäiviä ja ystävien kanssa oleilua. Käytiin eilen siskon kanssa kaupungilla ja löysin kauan etsimäni villatakin ja olin todella onnellinen. Pienet on täällä ilot :)

Eilen illalla tajusin myös sen, että kun en ole koneella käynyt olen unohtanut koko blogin! Voiko näin käydä? En oikeasti pariin päivään muistanut koko blogia ollenkaan. Enkä kyllä muidenkaan blogeja ja tänään koneen aukaistessani huomasin, että minulla onkin viikonloppuna mukavaa luettavaa. Ihania postauksia näytti olevan vaikka kuinka monta!

Jaksetaan vielä huominen ja sitten huilataan muutama päivä. Tämä ilta mennään suklaan ja teen voimalla. On aika mukavaa olla pitkästä aikaa ihan vaan ilta kotona!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Välillä on hyvää pitää taukoa myös blogista. Sitten taas ideat juttuihin syntyvät helpommin.
  IHANAA VIIKONLOPPUA
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja niitä hetkiä tarvitsee toisinaan enemmän ja välillä taas on pää täynnä ideoita ja ajatuksia bloginkin suhteen :) Ihanaa viikonloppua myös sinne!!

   Poista
 2. Arki-illat ilman mitään erityistä puuhaa ovat ihanaa luksusta!

  VastaaPoista