tiistai 18. elokuuta 2015

Tikkurilan Tunto-maali


Enää yksi iso seinä ja muutama pieni kaistale, sitten on kaikki pinnat käyty läpi. Eilen sain apua maalaushommiin Littlebigthings- blogin Tiialta ja yhdessä olikin mukava maalailla. Lopputuloskin oli oikein hyvä. Hyvä me!

Tikkurilan Tunto- maali on kyllä kätevä, jos ei tuo maalailu muuten niin helposti suju. Maalia voi huoletta levitellä ja epätasaisuudet ovat vaan plussaa. Maalina siis Tunto Hieno ja sävynä Graniitti. Alunperin tarkoitus oli tehdä lähes kaikista seinistä valkoiset, mutta tajusin, ettei se ole kumminkaan ihan omaa tyyliäni ja nyt siis seinille tulossa tämän Tunto- maalin lisäksi vielä mustaa makuunurkkaukseen. Samoja ratkaisuja kuin edellisessä kodissa, mutta juuri sellaisia mistä itse tykkään. Omaan silmään toki hyvinkin erilaista nyt kun lattia on valkoinen ;)

Mukavaa tiistaita!

Ruut

11 kommenttia:

 1. Näyttääpä upealta!! Itse edelleen mietiskelen Tunto-maalin ja kalkkimaalin välillä muutamiin tiloihin...
  Olin jo kallistumassa kalkkimaaliin mutta sun lopputulos näyttää niin upealta että nyt meni taas vaikeaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan tätä. Tällä kun saa just niin rosoisen tai tasaisen pinnan kun itse vaan haluaa ja maalaus ei vois helmpompaa olla! :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! Tunto maalia en ole vielä itse päässyt kokeilemaan, mutta into olisi kova. Hmm. mihinköhän sitä laittaisi. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun teki mieli laittaa tällä kaikki loputkin seinät kun on niin yksinkertainen tapa, mutta ehkä myöhemmin olis sitten saattanu kaduttaa ;)

   Poista
 3. Siitä tuli kyllä tosi ihana! <3 Mä tänään yritin myydä kovasti meidän iskälle ajatusta tunto-maalista eteiseen. Lupasin ens viikolla alottaa projektin siellä kuhan omat projektit on valmiit :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sävy! ☺ ja onnea muuten uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Ihana sävy! ☺ ja onnea muuten uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 6. Hienon näköinen ja sävyinen seinä! Tuota maalia olisi kiva kokeilla meillekin, mutta kuka sitä remppaa tulisi tekemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä maali on sellainen, että sillä osaa kuka vaan maalata ;) Itse tuon seinän tein ja niin tein edelliseenkin kotiin, joten siitä vaan ihan ilman remppamiehiä :)

   Poista