torstai 13. marraskuuta 2014

Asua pikkujouluihin..

Joko siellä on saatu kutsuja pikkujouluihin? Täällä ei, mutta toiveissa olisi, että edes jonkinlaisiin pieniin juhliin pääsisin. Asukin olisi jo valmiina. Uusi toppi (Nelly.com), tykkään kovasti! Joulujutut alkoivat kotonakin. Kynttelikkö ja pieni jouluinen koriste pöydälle. Glögiä on juotu ja eilen syötiin ystäväni luona joulutorttuja :) Muutaman viikon päästä taitaa Jyväskylässä olla joulunavaus, hurjaa! Hurjat olivat myös tällä viikolla "asukuvaukset". Kovin luontevasti en osaa kameran edessä olla ja pieni ukkeli jalassa vaikeutti hommaa entisestään ;)

Mukavaa torstaita sinne!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Voih, mä todellakin odotan sitä, että voin pukeutua normaaleihin vaatteisiin. <3 Viikon päästä olisi yhdet pikkujoulut ja en tiedä, että mihin lakanaan verhoudun. :D

  Ja tosiaan, A me molemmat tunnetaan! Olivat meidän häissä vuosi sitten. M on minun miehen lapsuudenystävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tuttu pulma omassa lähipiirissäni ;) Aika moni tuskailee tuon asian kanssa ;) Pieni on Suomi! :)

   Poista
 2. Muutamat pikkujoulun on jo tiedossa, mutta ne pidetään pikemminkin rennoissa kuin juhlavissa tunnelmissa. Olisi kyllä kiva päästä laittautumaan ja sujahtamaan mekkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittautumisesta tulee kyllä ihan tosi kiva fiilis, kun niitä juhlia on hyvin havoin :) Nykyään melkein joku muu kuin tuulipuku tuntuu jo juhlavalta ;)

   Poista
 3. Kaunis toppi! Pikkujoulukausi käynnistyy ensi viikolla, mulla on kahdet pikkujoulut tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain jo kutsun juhliin, jihuu!! :)

   Poista