maanantai 24. marraskuuta 2014

happy new week friends

Hello Monday..

Takana aika mukava viikonloppu. Lauantai vietettiin ystävien kanssa mökkeillen ja kokkaillen. Kameraa mulla ei ollut mukana, joten sanat saavat riittää. Pöytä katettiin kauniisti ja keitto maistui hyvältä pimeässä ja kylmässä illassa. Voin myös kertoa, että mulla on ehkä kaikkein kauneimmat ystävät ikinä. Niin ihania naisia ulkoisesti ja sisäisesti.

Eilen käytiin katsomassa keskustassa joulunavausta. A lauloi innoissaan tuiki, tuiki tähtöstä ja katseli kun joulutähti syttyi. Vähän sitä jännitti kun ajeltiin keskustaan ja kysyinkin, että mitä A miettii. Raketteja mietti. Ilotulitus oli kyllä taas kerran ihan kaunis. Jostain syystä sitä pitää aina vuodesta toiseen mennä katsomaan ja aika samalla tavalla tuntuu moni muukin ajattelevan. Ihmisiä oli taas paljon liikkeellä ja muutaman kerran mietittiin sitä, että onneksi ei asuta suurkaupungissa ;) Me maalaiset? Tosin suurkaupungissa asuneena voin kyllä todeta, että kaikkeen tottuu.. B oli kiltisti mukana myös ja katseli äitinsä sylistä tähtien sijaan tätiä ;)

Illalla olin katsomassa Paviljongissa Jenni Vartiasta. En ihan kovin suuuri fani ole ja sain ihan yllättäen kutsun yhdeltä ystävältäni, jolla oli ylimääräinen lippu. Ei kaduta, että menin. Tykkäsin todella paljon!

Teki hyvää saada ajatukset vähäksi aikaa pois kaikesta muusta..

Nyt taas uusi viikko ja uudet jutut. Mukavaa maanantaita kaikille ja oikein ihanaa alkanutta viikkoa <3

Ruut

8 kommenttia:

 1. Oi ihanaa!! Tuommoiset viikonloput toimii hyvin arjen voimannostattajina :)
  Itsekin odotan ensi vkloppua, tiedossa rento viikonloppu ystävien kesken, odotettu jokavuotinen tyttöjen pikkujouluvkl :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöjen pikkujoulut kuulostavat myös aika mukavilta ;) Kohta se viikonloppu taas jo onkin!!

   Poista
 2. Ihanaa viikkoa sinnekin, hyvät ystävät ovat kyllä kultaa ♥ :-)

  VastaaPoista
 3. What a lovely and inspiring blog!
  Cheers, PillePalle

  VastaaPoista
 4. Ai että, nyt oon kade...jennin konsertti... :)

  VastaaPoista