perjantai 14. marraskuuta 2014

KoivutapettiMakuuhuoneen uudet tapetit. Ellos Paulina-tapetti.

Taas olisi tiedossa pieniä remppahommia. Makuuhuoneen musta seinä pysyy ennallaan, mutta toiselle seinälle olisi tarkoitus laittaa tapetti. Itse olen enemmän maalin kuin tapetin kannalla, mutta jotenkin tämä koivutapetti tuntui juuri oikealta vaihtoehdolta mustan seinän kaveriksi. Myös keittiöön olisi tarkoitus tehdä pientä uudistusta, kun vaan energiaa ja voimia siihen löytyy. Tänään onkin jo perjantai, joten hyvää viikonloppua sinne. Täällä on tarkoitus lähteä vähäksi aikaa kotoa pois. Näitä seiniä on taas tuijoteltu tarpeeksi ;)

Ruut

8 kommenttia:

 1. ooo! Kaunis tapetti, juuri mustan seinän kaveriksi loistovalinta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös itse! :) Toivotaan, että sopii makuuhuoneeseen hyvin!

   Poista
 2. Tämä on tosi kaunis tapetti - ihalin sitä kans Elloksen sivuilla. Meillä on kuitenkin jo koivumetsää kodinhoitohuoneessa, joten se saa riittää.

  Varmasti täydellinen valinta teidän makuuhuoneeseen. Jään innolla odottamaan lopputulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ;) Mietin myös itse, että tämä olisi kiva vaikka jo olohuoneeseenkin, mutta ehkä yksi seinä koivuja per talo riittää hyvin :)

   Poista
 3. Näyttää kivalta tapetilta. Mä olen myös enemmän maali-ihmisiä kuin tapettien fanittaja. Ihania tapettaja kyllä löytyy, niin kuin tää sun, mutta jotenkin maali on niin helppo. Sen saa vaihdettua paljon helpommin sitten kun mieli muuttuu. Täällä myös odotetaan lopputulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on helppo ja viimeksi pienen rempan yhteydessä vannoin, etten enää koskaan tapetoi mitään :) Toivotaan, että lopputulos on tapetoinnin arvoinen ;)

   Poista
 4. Sopii varmasti hyvin mustan seinän kaveriksi.

  VastaaPoista