torstai 20. marraskuuta 2014

Joulukoristeita ja keittiön uudistusta

Tänne kotiin taitaa tänään tulla joulu. Aiemmin olen odottanut siihen, että kaupungissa on joulunavaus, mutta ehkäpä muutaman päivän varaslähtö ei nyt haittaa. Kotona kun kerran ollaan ja aikaa on.

Eilen löysin Kodin1 muutaman uuden koristeen kuuseen ja uskon, että sopivat hyvin valkoisten ja hopeisten koristeiden joukkoon. Muita uusia juttuja en aio ostaa, joten vanhoilla väreillä mennään.

Toinen kuva on keittiöstäni. Olin tänä aamuna ahkera ja päällystin keittiöni alakaapit DC fix- kalvolla. Idean sain Nuapurissa- blogin Marulta, jossa myös ohjeet kalvon käyttöön.  Tulipas kerralla erilainen ilme koko keittiöön. Edullinen tapa muuttaa keittiön ilmettä. Hintaa tälle tuli vajaa 25e. Kalvot ostin Etolasta. Minulla meni koko hommaan vajaa tunti, koska ovia ei kovin montaa ollut.

Mukavaa torstaita!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Mäkin olen monesti haaveillut uusista keittiönkaapeista (tai lähinnä ovista, kun sitä rahaa ei puussa kasva) ja toi dc fix olisi muuten ihan täydellinen, mutta meidän kaapeissa on reunoissa sellaiset typerät koristeurat.... Joten ainoa vaihtoehto on vaihtaa uudet ovet ja se onkin vähän kalliimpaa kuin dc fix :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse mietin myös ensiksi uusien ovien ostamista, mutta ovet olivat todella hyvässä kunnossa ja se ei kai sittenkään olisi ollut kovin järkevää :) Vaikea sanoa miten tuollainen muovi kävisi oviin, jotka eivät ole tasaisia. Ehkä hieman liian hankalaa :(

   Poista
 2. Kyllä voi olla hieman etuajassa joulujuttujen kanssa :) Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 3. Vau! Näyttääpä todella hyvältä nuo mattamustat ovet! Hienoa, että sait ispiksen blogista. DC-fix ohjeet ovatkin olleet edelleen suosituimpien postausten listalla. Eikä ihme - huikea keksintö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvä keksintö ja kerralla tuli ihan uuden näköiset ovet. Tykkään kovasti!! :) Onneksi olit joskus aiheesta kirjoitellut, muuten en olisi koko hommaa keksinyt ;)

   Poista
 4. Hei, tosi hienot! Ja edukakkaatkin vielä! <3 halit murulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että sä ainakin saattaisit tykätä. Musta väri keittiössä on aika jees! :) Edukkuus oli plussaa kans. Halit takas. Viimeistään 5pv nähdään, jee <3

   Poista