torstai 27. marraskuuta 2014

Blogitreffit ja ajatuksia bloggaamisesta

 Pieni kurkistus Kertun kotiin..
Päivät täällä ovat kuluneet aika rauhallisesti. Sain myös tiedon, että oma "joululomani" alkoi jo ja täytyy sanoa, että ei se niin mukava tieto ollut. Miten monta päivää onkaan jouluun ja miten ihmeessä saan päiväni kulumaan? Näinä hetkinä olen aika onnellinen siitä, että olen joskus aloittanut tämänkin blogin. Mitä sitten, vaikka oman blogin nimi on alkanut tökkiä tai kuvien kanssa ajatukset eivät aina niin positiivisia ole. Kymmenistä otetuista kuvista yksikään ei ole ihan juuri sellainen, kuin olisi toivonut. Omat taidot ja ideat eivät aina kohtaa ;) Mukavaa tämä on silti.

Sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä on aina kiinnostanut minua ja koko blogikin alkoi aikoinaan ajatuksella tallentaa itselleen kaikkea tärkeää juuri sisustamisesta. Aika pian mukaan tulivat myös muut itselleen tärkeät jutut ja valokuvien ottaminen vähän kaikkialla olikin yllättävän mukavaa. Tosin vieläkin on välillä vähän noloa pyytää ystäviään odottamaan ruokapöydässä. "Älkää koskeko mihinkään, otan ensin kuvan" ;) Iloisin yllätys näiden vuosien aikana ovat varmasti olleet lukijat. Joku oikeasti lukee juttujani tai katselee kuviani! Joku muukin, kuin oma isäni tai siskoni! Vuodesta toiseen saadut kommentit joiltakin lukijoilta, ne lämmittävät mieltä <3 Tai sitten ne toiset bloggaajat. Miten hienoja ihmisiä tässäkin kaupungissa blogien takana onkaan! Ihmisiä, jotka ymmärtävät ja jakavat tämän, ehkä vähän oudonkin harrastuksen..

Tiistaina kokoonnuttiin taas yhdessä meidän blogiporukalla. Vieraaksi oltiin saatu Oulusta Luumutar- blogin Sanna. Paikkana kuvista nähty ja usein ihailtu Modernisti Kodikkaan Kertun koti. Siellä muuten silmä lepäsi ja ehkä vähän sielukin ;) Kaunis koti ja mukava ilta mukavalla porukalla. Blogijuttuja, vähän muitakin juttuja ja pientä naposteltavaa. Tämäkin jo ehkä hieman erakoitunut luonne nautti suuresti. Kiitos Kertulle ja muille mukana olleille <3

(Iisa´s, Villa Ilona, Projektila, Little big things, Hetkiä, Kotvasia, Mini, Luumutar, Minishow, Talo Luck ja Piipadoo).

Ruut12 kommenttia:

 1. Meitsilläkin alkoi tässä tällä viikolla ei-niin-toivottu "joululoma", ja samoja fiiliksiä päivien kuluttamisesta täälläkin... Itsellä kun uudet tuulet alkavat puhaltaa vasta todenteolla vuodenvaihteen jälkeen, joten onhan tässä päiviä edessä! Onneksi on oma blogi kirjoitettavana ja muiden blogit luettavana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sielläkin on aikaa bloggailla :) Itse yritän nyt keskittyä ottamaan kaiken irti tästä lepäilystä ja tehdä kaikenlaista kivaa, mihin muuten ei aikaa olisi.. kuten vaikka istua sohvalla ja lukea kirjoja :)

   Poista
 2. Mukavaa tuollaiset tapaamiset ♥
  Koita keksiä mukavaa tekemistä lomalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Keksin kyllä :) Kahvilat, ravintolat ja ystävät saavat nyt seuraa ja välillä voi vaan istua sohvalle ja lukea kirjaa tai katsella televisiota ;)

   Poista
 3. Itselle muiden bloggaajien mukanaan tuoma sosiaalinen elementti on ollut yllättävää ja odottamattoman positiivista! Miten mukava onkaan päästä juttelemaan henkilöiden kanssa, jotka jakavat saman "yksinäisen" harrastuksen! :) Teillä on ollut varmasti kiva tapaaminen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ja ollaankin saatu olla onnellisia, että ollaan jo aika monta kertaa nähty erilaisissa merkeissä :)

   Poista
 4. Voi, toivottavasti aikaisin alkanut joululomasi kuitenkin sujuu mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että sujuu, kunhan ajatukseen tottuu!

   Poista
 5. Oi mutta sullahan on ihana blogin nimi :)

  VastaaPoista