keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Viisi väriä


Sain jo aikoja sitten 2xILO- blogin ihanalta Jenniltä värihaasteen (kiitos Jenni ja anteeksi kun toteutus kesti <3 ), joka on varmasti esiintynyt jo monessa blogissa. Viisi väriä ja viisi päivää. Ongelmana oli, että tässä kodissa ei oikeastaan värejä löydy. Muutama astia, kirjahyllyn kirjat ja pari taulua. Ei paljon muuta. Toteutin tämän haasteen tähän siis vähän muokkaillen. Kaikki samana päivänä. Ihmeellistä, miten pienillä jutuilla saa aikaan aivan erilaisia tunnelmia..

Teemana aamuinen kahvihetki omassa sängyssä ;) 

Harmaa. Taulu By Johanna Lehtinen, Diy betonituikku, kirpparilta löydetty marmorinen tuikku, Marimekon tuikku, Arabian muumimuki, Pentikin porot, Pellavaiset tyynyliinat H&M home ja harmaa viltti itse virkattu.

Vihreä ja Turkoosi ja yksi sininen tyynyliina. Highway Designin taulu, pienempi taulu ostettu liikkeestä, jota ei enää taida olla, Normann Copenhagen tee saatu blogijuttujen kautta Sisustus Ilosta.

Mustavalkoinen. Therese Sennerholtin tekstikortit ja Marimekon kuppi, pahvirasia ja tyynyt. Viltti ja viltin päällä oleva tyyny Ikea.

Valkoinen. Kynttilä ja pellapussilakanat H&M home, koriste Kodin1, maljakko Ikea, kahvikuppi Arabian Teema, Tarjotin Riviera Maison Sisustus Satiinista ja tyyny Ellos.

Vaaleanpunainen. Tätä sävyä on myös sängyssä oleva tyynyliina, vaikka kuvassa näyttääkin valkoiselta, se Kodin1 Anno, taulu tehty itse, kuppi Arabia. Kuvan mustat yksityiskohdat Jysk (taulut) ja Ikea (tyynyliina),

Löytyikö suosikkia?

Ruut

9 kommenttia:

 1. Suosikki ehdottomasti vaaleanpunainen, vaikken siitä väristä muuten erityisesti tykkääkään. Viimeiset kuvat näyttävät niiiin kutsuvilta; tuossa voisi hyvin lökötellä lukemassa kirjaa useammankin illan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen :) Itse ajattelin, että harmaa. Pienillä jutuilla saa tosiaan paljon aikaan ja vähän vaaleanpunaista ei kai olisi yhtäään paha.. mutta vain ihan vähän ;)

   Poista
 2. Vaikea löytää noista suosikkia! Tykästyin kaikkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itse en tykännyt yhtään vihreästä kuvasta ja jotenkin tuntuu, että siinä oli liikaa kaikkea, mutta annoin olla :)

   Poista
 3. Oi, teillä on todella kaunis sängynpääty! Saanen varastaa idean ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan. Veljeni vaimo on sen tehnyt ja todella yksinkertainen ja helppo toteuttaa! :)

   Poista