sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Marraskuinen luontoja muutama ajatus.. 

Eilen käytiin pikaisesti mökillä ja kylläpä siellä olikin rauhallista. Pieni jääkerros järvenpinnassa, vesi oli laskenut rannasta, aurinko paistoi ja pakkasta oli muutama aste. Luonto näytti todella kauniilta. Tämä urpo tosin kuvasi kaikkea ihan väärillä asetuksilla. Ehkä tämäkin on taas osoitus siitä, että täällä ei ihan tätä tekniikkaa kovin hallita ja aina ei edes jakseta välittää siitä. Kuka sitä nyt kuvia ottaessa katsoisi kameran asetuksia ;) No, kaunista siellä kumminkin oli! Niin se vaan talvi tulee ja marraskuu alkoi.. 

Pyhäinpäivä sai myös ajattelemaan niitä rakkaita, jotka eivät enää täällä ole. Ne, jotka lähtivät ihan liian nuorena täältä pois. Omat serkkuni, joiden kanssa koettiin monenlaista yhdessä. Kiitollinen mieli lapsuuden leikeistä ja paljon ihania muistoja yhdessä kasvamisesta. Ikävä toisen naurua ja niitä yhteisiä juttuja. Muistot heistä pysyvät aina mukana.

Elämä on ihmeellistä.

Ruut11 kommenttia:

 1. Täällä mentiin eilen ihan samoissa fiiliksissä, kun mielessä oli minua kaksi vuotta vanhempi serkku, jonka kanssa jaettiin lapsuuden intiaanikesät mummolassa. Nuo sinun kuvasi kuvaavat jotenkin aika ihanasti pyhäinpäivän kaunista tunnelmaa <3.

  VastaaPoista
 2. Kuvista ei kyllä yhtään huomaa, että asetukset olisivat olleet pielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Onneks sattu sen verran kirkas päivä, että ei haitannu, vaikka kamera kuvitteli, että nyt on pimeää ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja näissä näkee tämänkin vuodenajan kauneuden ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kaunista kyllä olikin. Aurinko auttaa kummasti, koska nyt kun

   Poista
  2. oho.. jäi kesken.. vaan sataa niin kovin kauniilta ei näytä! Mutta nyt taas on ihan kivan lämmintä, jos jotain hyvää ;)

   Poista
 4. Kauniita kuvia <3

  Samoja tunteita ollut myös täällä. Ikävä isovanhempia, mutta paljon on ollut ajatuksissa myös serkkuni joka lähti täältä aivan liian nuorena. Lapsuuden leikit ja nuoruuden jutut. Onneksi on edes muistot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistot on arvokkaita! Itse en ole ollut kuin nuorten hautajaisissa ja saan olla onnellinen, että isovanhempani vielä elävät..

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja kauniita ajatuksia. <3

  VastaaPoista