perjantai 7. marraskuuta 2014

kukkuluuruuPikaiset viikonlopun toivotukset täältä vilttien keskeltä. Tänään on ehditty jo monenlaista. Kierretty vähän kauppoja, ulkoiltu, käyty kirjastossa ja autokorjaamollakin. On muuten aina yhtä miellyttävää mennä korjaamolle naisena. No ehkä te olette minua fiksumpia näissä asioissa, mutta itse pidän jo hyvänä asiana, että nykyään muistan autoni merkin (kerroin täällä joskus kun menin katsastusasemalla hakemaan jonkun toisen auton avaimia, kun en juuri silloin muistanut, että minulla ei ollutkaan enää sen merkkistä autoa). Oli minulla muutama muistilappukin mukana niille sedille, että varmasti tietävät tehdä oikeita juttuja. Tosin sain hieman hämmästyneen katseen, kun niitä pieniä lappuja yhdelle heistä ojensin ;)

Kaupoilta löysin Marimekon Kukkuluuruu- mukin. Tätä mukia olen ollut jo kauan ostamassa, mutta halusin ostaa sen täältä vanhempieni kotikaupungista ja näin samalla kannattaa näitä vähän pienempiäkin liikkeitä. Munkkikahvit uudesta mukista maistuivat! Instagramissa on ollut meneillään kahvikuppihaaste, jossa kuvaillaan omia kahvikuppejaan viiden päivän ajan. Ihan hauska juttu varsinkin kun täällä tykätään kahvista ja niistä ihanista kupeista ja eihän mulla muutakaan tekemistä ole.. ;) Sieltä viimeisten kahden päivän kupit @ruuttig.

Mukavaa alkanutta viikonloppua ihan jokaiselle <3 Itse jatkan lukemista. Sohvalla näkyvä kirja meneillään ja täytyy sanoa, että pientä matkakuumetta on ilmassa..

Ruut

6 kommenttia:

 1. Kukkuluuruu on kaunis! Mä haluaisin Kukkuluuruu-tyynyn<3

  Hihii, mä en ole koskaan vienyt autoa korjaamolle ja toivottavasti en koskaan siihen hommaan joudukaan:D En välttämättä suoriutuisi kovin hyvin asiasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivon, että siellä tarvis käydä mahdollisimman harvoin ;) ja tuo Kukkuluuruu on ihana tyynynä, kippoina yms! :)

   Poista
 2. Korjaamolla käyminen olisi varmasti ihan painajainen! Eli hyvä sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. no aika lähelle painajaista se menee ;) Selvisin silti! :)

   Poista