keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kahvittelua ja kuulumisiaNicolas Vahén tuotteet ovat paitsi kauniita, mutta myös maistuvia. Alkuviikosta juotiin kupposet Urban Coffee- kahvia ja ihan hyvää oli. Pehmeän makuista. Myöskään kahviseurassa ei ole ollut valittamista (Alimmainen kuva. Siitä toisesta on nykyään vähän vaikeampi saada kuvaa ;) ). Rakkaiden seura auttaa kummasti <3 ja oli A yksi päivä lääkärinäkin. Halusi parantaa tädin. Jos niillä rokotteilla ja laastareilla ei parane niin ei sitten millään :)

Täällä ollaan edelleen sairaslomalla ja tuntuu todella oudolta olla näin pitkään pois töistä. Työkaverit ja työt ovat mielessä lähes päivittäin. Elämä ei aina mene niinkuin olisi toivonut sen menevän ja on jotenkin pelottavaa, ettei tiedä yhtään, missä sitä on vaikka vuoden päästä. On vaan muistettava luottaa siihen, että asioilla on tapana järjestyä jotenkin. Elämä on juuri nyt aika rauhallista ja päivisin tulee tehtyä vähän kaikenlaista, oman voinnin mukaan. Kirjat, sarjat, kodin sisustaminen, ulkoilu, kahvittelut jne. Kuulostaa varmasti mukavalta elämältä ja niin se onkin, mutta sairasloma on sairasloma ja ei ihan vedä vertoja oikealle lomailulle. Tällaista tänne :)

Oikein mukavaa keskiviikkoa sinne!

Ruut

12 kommenttia:

 1. Lopputeksti oli niinkuin minun näppäimistöltä. Täällä myös oltu jo useamman viikon sairauslomalla. Työt ja työasiat ovat kovasti mielessä. Huono omatunto kun olen poissa, mutta kun ei voi mitään.
  Mukavaa keskiviikkoa myös sinulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä samaa sinne myös. Toivotaan, että joku päivä ollaan taas molemmat töissä ja valitetaan kiireestä yms ;)

   Poista
 2. Paranemisia sinne. Oi sulla on tuo ihana kannu, josta itse haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja kannu, se on siskon, valitettavasti :)

   Poista
 3. Paranemisia sinulle! Ihana lääkäri sulla ainakin on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tohtori otti homman aika tosissaan ;) Ja, kiitos <3

   Poista
 4. Tsemppiä ja paranemisia ❤️

  VastaaPoista
 5. Otat sairasloman ihan oman kunnon parantamisen kannalta ja keskityt itseesi, lepäilyyn ja omiin juttuihisi <3. Varmasti niitä töitä, mitä töitä tahansa, ehtii vielä jossain vaiheessa tehdä ihan kyllästymiseen asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ajatella just noin, mutta kovin vaikeaa se tuntuu olevan. Kiitos <3

   Poista
 6. Voi ikävä kuulla. Pikaista paranemista <3 Otat niin kauan ku tarvitset että olet sitten terve ja vahva jatkamaan töitä. Kyllä ne työt siellä odottaa siihen asti kun palaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa odottaa ja eilen siellä käydessä voin todeta sen kirjaimellisesti ;) Hyvä, etteivät repineet takkia päältäni, kun halusivat niin kovasti, että jään :)

   Poista