perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu

Monenlaista vappua olen elämäni aikana ehtinyt viettää.

Ihan ensimmäisiä muistoja ovat tietysti lapsuuden vaput ja kotona olleet ilmapallot, serpentiinit ja ne munkit, nam! Ala-asteella meidän perheessä panostettiin aina vappuasuihin ja äitini ompeli joka vuosi erilaiset naamiasasut kouluun. Muistan ihan ensimmäiset naamiaiseni. Olin ekalla ja pukeutunut kissaksi. Minulle oli paidasta ommeltu hihat kiinni tassuiksi ja opettajani joutui syöttämään minua, kun en osannut niillä tassuilla syödä :) Hieman vanhempana meidän pienellä paikkakunnalla nuoret kokoontuivat "rantsuun" vappua viettämään. Sieltä on muistona vain kylmyys ja kaverit ja salainen haave olla jo kotona nukkumassa ;) Yhtenä vappuna otin ensimmäisen tatuointini. Yhtenä pukeuduin haalareihin (joita olenkin pitänyt sen jälkeen vain kerran, "suoritettuani" appron, miksi nekin piti hankkia?! tän sanottuani oon kyllä varmasti ens vuonna ne päällä jossain) ja pistin päähäni valkolakkini. Yhtenä esitin vihannesta koulun päätösjuhlassa. Yhden kerran oltiin kotipippaloissa naamiaistunnelmissa. Aika monta kertaa ehdin töissä pukeutua hassusti ja tuskastella eri asujen kanssa.

Suurin merkitys itselleni koko vapulla on varmasti se, että se on merkki kesästä. Ystävät, hyvä ruoka, lautapelit ja kiireetön ilta olivat tämän vappuaaton tärkeimmät jutut. Tosin eilen saatiin kaksi kuokkavierastakin, kun äitini ja veljeni olivat käymässä kaupungissa. Grillikausi on nyt virallisesti avattu ja voitte uskoa, että hyvää oli! Jossain vaiheessa siskoni ja hänen miehensä laittoivat pienet pojat nukkumaan ja me jatkettiin vielä aikuisten kesken iltaa pelaten Monopolia ja herkutellen ja vielä ennen nukkumaanmenoa katsottiin siskon kanssa Ruotsin Ensitreffit alttarilla (emme menneet nukkumaan yhdeksältä, ohjelma oli nauhalla ;) )..

Just sopivasti menoa, paljon hyvää ruokaa, muutama herkku liikaa ja hyvät yöunet, lähes täydellistä!

Hyvää vappua <3

Ruut

16 kommenttia:

  1. Ihania vappukuvia ja muistoja :) Hyvää vappua!

    VastaaPoista
  2. Hyvää vappua, ihania muistoja!

    VastaaPoista
  3. Kivoja muistoja ja ihania kuvia! Täällä vappu on vietetty ihan kotosalla. Eilen kyllä mentiin jo aikaisin nukkumaan ja tänään enemmän "juhlittu". Eli grillikausi avattiin, herkkuja syöty ja kohta saunaan. Näin hurjaa on meidän vapun juhlinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa just ihan yhtä hurjalta, mutta jotenkin silti tosi ihanalta :)

      Poista
  4. Ihana blogi sinulla <3 Kiitos kun kävit jättämässä blogiini kommettia niin löysin tieni tänne lukijaksi <3 Iloista vappua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sitä itse myös onnellinen, kun löytää kivoja uusia blogeja!! :) Hyvää vappua myös sinne!

      Poista
  5. Kiva postaus! Vappu on todellakin kevään- kesän merkki. Ihanaa iltaa sinne <3

    VastaaPoista
  6. Mukavia vappumuistoja sinulla ja kivalta kuulosti tämäkin vappu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä se on välillä muistella, että on sitä joskus jaksettu tehdäkin jotain ;) Mutta kivaa on näinkin ja parasta just nyt :)

      Poista
  7. Kiva kuulla että sun vappu oli onnistunut! Grillikausi pitäisi itsekin kyllä käynnistää, makkara kelpais kyllä nam nam! Noi sun muistot on kanssa hauskoja, pitäiskö itsekin miettiä miten sitä on tullu juhlittua...

    Oma vappu meni ihan kotosalla, valkolakki päässä kuten joka vuosi, skumpan ja juuston kera. Ihan kivaa oli :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tee se :) näitä oli nimittäin yllättävän mukava muistella :) Sunkin vappu kuulostaa just hyvältä!! Suosittelen grillailua ;)

      Poista