maanantai 18. tammikuuta 2016

baby, it´s cold outside

En tiiä teistä, mutta mulle alkais nää pakkaset jo riittämään. Toki en näille mitään voi ja mun jos kenenkä ei pitäis valittaa, koska ei tarvi käynnistellä autoa tuolla aamuisin tai muutenkaan poistua sisältä, jos en välttämättä halua. Se vaan hamittaa, kun olis ollu vaikka minkälaisia suunnitelmia ja on oltava vaan kotona, kun ei viitsi turhaan sitä autoa käynnistää. Tosin en mä just nyt missään kotona oo, mutta jumissa kumminkin ;)

Oon kumminkin ihminen, joka on aina tykänny talvesta. Monesti lähtisin mieluummin lomalle Lappiin kuin johonkin lämpöseen (sitä ei ehkä usko kun aina siellä lämpösessä oon, mutta uskokaa tai älkää en oo vielä löytäny tarpeeks innokasta matkaseuraa mun suunnitelmille ;) ) tai esim mun unelmien häämatka olis Mauritiuksen sijaan joku rauhallinen mökki jossain metsässä Suomessa :) Tiedän, oon vähän outo. Tänään en kyllä pistäis yhtään vastaan jos joku ehdottais lentoa lämpimään..

Se siitä avatumisesta. Oikeastaan tää ja eilinen päivä on ollu oikein ihania. Oon lukenu monta tuntia kirjaa takan ääressä, juonu monta kuppia kahvia ja katsellu elokuvia. Ulkonakin on tullut oltua. Päivittäin pari lenkkiä jäälle. Kaunistahan tuolla on, kylmyydestä huolimatta.

Toivottavasti tekin ootte keksiny kivoja juttuja pakkaspäivien iloks :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Sama juttu, minullekin riittäisi jo nämä pakkaset :). Liika on liikaa. Meillä on ollut tänään jo yli - 30 ja se on liikaa se. Kaipaan ulos lenkille normaalisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -30 on kyllä paljon, mutta sitä se mittari on täälläkin näyttänyt yön kylmimmistä tunneista puhumattakaan. Hyvä kun uskaltaa enää katsoa noita säätiedotuksia.

   Poista
 2. Kyllä täälläkin kieltämättä alkaisi nämä pakkaset jo riittämään. Varsinkin tänää oli sellainen fiilis , kun joutui käyttämään bussia ja se oli hieman myöhässä, kylmähän siinä tuli, yäk ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että joku -24 on jo niin ihanan lämmintä nykyään ;) Ihmeellinen talvi ja toisaalta just tällainen se talvi kai on. Lunta ja pakkasta :)

   Poista