maanantai 11. tammikuuta 2016

Viikonloppuna
Teetä, kynttilöitä, kirjoja, hyvää seuraa, ulkoilua, leikkiä, ruokailuja, yökyläilyä ja ohjelmia. Näistä ja monesta muusta oli taas kulunut viikonloppu tehty. Välillä tuntuu, että noihin kahteen päivään saa jollain tavalla ahdettua enemmän toimintaa kun monesti koko viikolla yhteensä. 

Maanantai kun alkoi tuttuun tapaansa rauhassa heräillen ja nyt kellon ollessa jo lähempänä kolmea pesukone hurisee taustalla, maha on täynnä ruokaa ja olen saanut päätökseen taas yhden kirjan. Seuraavaksi olisi tarkoitus aloittaa tuo Nainen Junasssa. Se tuli takaisin kotiin matkaltaan Mauritiukselle. Aurinkorasvalta tuoksuen ja punaviinitahroja täynnä ;) Onnellinen kirja. 

Ei mulla oikeastaan tänään tän ihmeempää asiaa ole, kunhan tulin sanomaan heipat. Tänään taitaa olla tällanen kirjapäivä ja tietokone saa hetken huilata. Huomenna taas jo jotain muuta. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut


2 kommenttia:

  1. Voi kun olis aikaa lukea taas! Kesällä sain yhden kirjan luettua jopa. Sen vähän ajan mitä pikkuiselta jää, vie blogi. Iltaisin ei sängyssä jaksa lukea, hyvä kun jaksaa raahautua sinne sänkyyn edes;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kans välillä oikein pitänyt käyttää kaikki tahdonvoima siihen, että sulkis koneen ja tarttuis mieluummin kirjaan. Se kannattaa, kirjat saattaa viedä hyvinkin mukanaan :) Tosin mulla tätä aikaa on vähän enemmän kun jos olisin nyt työelämässä.

      Poista