torstai 21. tammikuuta 2016

Makuuhuoneeni


Olipas taas aika mukava tulla kotiin viikon reissailujen jälkeen. Aika mukava oli myös herätä aurinkoon ja siihen, että mittari näytti vain -22, joten siellähän on jo ihan lämmin ;) Omassa sängyssä unikin tuli yllättävän nopeasti. Heräsin kyllä 7 maissa, mutta päätin etten nouse vielä ja unta riittikin sitten lähemmäs kymmentä.

Tässä kodissa makuuhuonetta ei erikseen ole ja kyseessä on vain tuollainen pieni makuunurkkaus, jonne sänky hyvin mahtuu. Kaksiosta yksiöön muutettaessa mietin hieman, onko järkevää luopua makuuhuoneesta, mutta jotenkin tykkäsin ajatuksesta, että sain makuuhuoneen tilalle erillisen keittiön, saunan ja pihan. Asunto itsessään on suunnilleen samaa kokoa, kuin edellinenkin. Tehokkaasti käytetyt neliöt!

Ale-Makasiinista ostetut trikoo pussilakanat ovat kestäneet käyttöä hyvin ja niihin olen ollut tyytyväinen. Tyynyliinat Kodin 1 ja Ale- Makasiini. Päiväpeittoa en enää ole vähään aikaan omistanut ja nyt talvella tuo Annon viltti on ollut lähinnä extra peittona, jos on oikein kylmä ollut. Mustaan päätyseinään olen myös ollut tyytyväinen, olihan sellainen jo edellisessäkin asunnossa. Mattona sängyn vieressä on Ikeasta ostettu lampaantalja ja yöpöytänä tuttu Kartellin Componibili. Yövalaisin Kartellin Take. Taulut Therese Sennreholt, Bloomingville, Jysk ja Ylva Skarp.

Tyynyjä pitää olla paljon ja muutenkin tykkään ajatuksesta, että sänky näyttää kutsuvalta ja sinne on mukava käpertyä :) Muistan kun alussa tänne kauas kaupungista muutin niin kyllä tuntui oudolta, kun ei kuulunut ääniä mistään. Miten sitä voikin kaivata rappukäytävän ääniä tai sitä että yläkerrassa joku kävelisi. Nyt tähän hiljaisuuteen on jo tottunut, eikä jännitä enää yhtä paljoa. Toki voisin myös lopettaa noiden jännittävien kirjojen lukemisen.. ;)

Ruut


6 kommenttia:

 1. Kutsuvan ja rauhallisen näköinen sänkynurkkaus.

  Meillä on tällähetkellä sellainen tilanne, että yläkerrasta kuuluu niitä elämän ääniä vähän liikaakin. Huomaan yhä useammin pyöritteleväni päässä ajatusta muutosta rivitaloon...

  Kiva minulle uusi blogi löytyi täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli myös joskus huonoja kokemuksia yläkerran äänistä, mutta jotkut asiat näköjään unohtaa, kun tilanne muuttuu.. Rivitaloasumisessa on kyllä puolensa! Kiva kun löysit mukaan :)

   Poista
 2. Kauniit siniset tyynyliinat, ovatko ne pellavaa? Oma sänky vaan on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain keskimmäiset Annon tyynyliinat ovat pellavaa ja ihanat ovatkin.

   Poista
 3. Omassa sängyssä tulee parhaimmat unet <3 Ihanaa kohta alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista