keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ihana elämäLupasin viime postauksessa, että huomenna sitten jotain muuta.. No, huominen meni ja niin taisi mennä seuraavakin päivä. Blogi oli kyllä mielessä, mutta niin oli moni muukin asia. Välillä on hyvä antaa itselleen hetki aikaa omille ajatuksilleen ja ihan muihin juttuihin. Niinku tänään tuohon lumen auraamiseen. Aika paljon on lunta täällä nyt tullut ja aamulla alkoi näyttämään siltä, että ulko-ovi ei ihan heti aukene, jos en jotain asialle tee. Mietin, että niin monta vuotta unelmoin siitä, että voisin asua jossain, missä olis oma piha. Sitten siellä tekisin lumitöitä ja sen jälkeen voisin mennä saunaan. Taidan siis elää just nyt sitä mun unelmien elämää ;) 

Elämän lisäks aika kivaa oli tuoda kaupasta kotiin tulppaaneja. Olinkin kaivannut kukkia varsinkin kun mun uusimmat viherkasvit meni ja kuoli, taas kerran. Toivottavasti siellä päivät ovat menneet myös hyvin. 
Nyt oikein mukavaa keskiviikkoa. 

Ruut

5 kommenttia:

 1. Tulppaaneja on tullut kyllä hypisteltyä kaupassa mutta en vielä kehdannut kotia kantaa kun nenä kutisee vieläkin kuusen jäljiltä. Ehkä jos perjantaina jo ostais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä vielä ehtii ostaa! Nenän kutinatkin on kumminkin hyvä ottaa tosissaan ;)

   Poista
 2. Mä aina nauran omakotitalosta haaveileville kavereille, että meille saa tulla tekemään lumitöitä ihan mielellään :) Masensi herättyä katsoa ikkunasta, kun lunta on taas niin paljon, että minulla menee ikuisuus sen kolaamiseen... Mutta ei sillä, mieluummin lumi- kuin vesisade :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä itekään ihan heti kovin paljon isompaa pihaa haluais :) Kyllä tossakin hommassa hymy meinas hyytyä, mutta sitten muistin omat aikasemmat ajatukseni ja hymyilytti vähän :)

   Poista